CELINE FOR SALE..

CHECKERED JACKET // FOMO – FEAR OF MISSING OUT?

 

 

foto 2

foto 3

foto 2

Jakke GANNI via Me&theMet // Strik H&M TREND // Strømper WOLFORD // Sneaks CHANEL // Taske MANSUR GAVRIEL..

Jeg føler jeg har vundet i lotto. Hver dag er bare en gave – specielt når man for 2 gang på et par måneder, bliver nedlagt af noget der minder om Roskildesyge. Jeg afventer dog bare, det der plejer, at komme op. Så det må være en 1/2 “Roskilder”..! Det er bare top pinligt og ydmygende, og selvfølgelig lige den dag, hvor Mr. M kommer tidligt hjem. Han tog en flyver tidligt i morges, til det “mørke” Jylland, hvor han havde møde. Så han var allerede hjemme i kagehuset kl 16.00 til to piger, der ikke var særlig taknemlige, for hans ankomst. Synd. Åhhhhh.!

Dutter bare ikke til, at have raaaaacer mave, når man har mandeligt selskab. Jeg sidder jo ikke og råber. “HVAAA´ SKAT.. Kommer du ikke ud og snakker?“.
Er vi de eneste der er nedlagt af den skod virus? Anynoodle. Vi hoppede i campinghabitten og sneg os afsted, som røverne fra Kardemommeby, til Lyngby Bio. Og købte os 2 billetter  til Klokkeblomst – til den nette sum af 175 kr PLUS popcorn og sodapops. Helt alene næsten sad vi, på de bagerste “kysserækker”, puttede os i vores jakker og smovsede poppede majskolper, og nød stilheden.

Læste i morges, at børn higer efter samvær med deres forældre, da vi er alt for meget, på telefonen og computeren, med beskenden “lige et øjeblik skat, mor skal lige svare på en mail”. Mit hjerte bløder, for jeg er selv rigtig slem med min telefon. Incl faren i huset. Der er alt for meget Candy Crush, Facebook, Wordfeud – og alt for meget blog på min. Jeg skal til at være bedre til at gøre det, når hun er lagt i seng. For hendes liv forsvinder jo forbi mig, og det eneste jeg har set, er hvad jeg selv har postet på instagram eller andre sociale medier.

Lider vi af FOMO????  FEAR OF MISSING OUT?
Nogle gange, tror jeg, vi selv gøre vores liv mere indviklet eller stressende. Vi er jo slaver af alle vores muligheder for, at dele vores aftensmad, og vores træningstimer, så alle kan se hvilket najs liv vi lever, og hvor aktive vi er.  (Emojiabe: Der slår sig selv i hovedet, med en hammer..Dååååhhhhh) Men hvad med vores børn?

Det har givet noget at tænke over.!!

Nå måske!

; )

Sov dejlig. Pøllemor, vil gå i seng.

XX
R

2 kommentarer

  • Hjemme hos os prøver vi at være offline når sønnen er vågen, vi er bare ikke nærværende når der instagrammes, blogges eller skrives beskeder. Vi har startet noget nyt der hedder ingen telefoner på spisebordet.
    Flere gange sidder vi og instagrammer vores aftensmad, og så sidder der en 3 årig og spiser uden mor og far – det er sgu ikke ok! Nu har vi kørt uden telefon ved bordet i en uge, og det går rigtig godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELINE FOR SALE..