#TOMATOOUTFIT..

KUN FOR MIG – KUN FOR MIG..

Der er sket mange ting her hos Looklab. Selv blonde piger, kan se at der ikke er mange af de gamle tilbage. Måske nogen af jer, allerede har læst det? Men vi er for et par uger siden, blevet opkøbt af Bloggers Delight. Først var jeg rigtig ked af det. Jeg elsker min lille Looklab familie – men nogle gange holder et ægteskab bare ikke.
Mange har forladt vores “Sister Wives Klubben” That´s life. Alle har deres egne grunde til de blogger (heldigvis). Jeg har den, fordi jeg ikke kan lade vær´. Jeg ville være tom i sjælen, hvis jeg ikke havde jer, at skrive til. Jeg er her ikke for at tjene penge, jeg er her for at gøre mig selv “hel” og for at glæde jer. Men jeg har 1 ting jeg ikke vil gå på kompromis med. Jeg ville ikke falde i læsertal. Naivt troede jeg, at mange læste med hos mig, fordi de “elskede” mig – men jeg har måtte sande, at det ikke altid er sådan det hænger sammenn. Rigtig meget af trafikken til min blog, kommer fra de andre i vores topbar. Så det er klart, at jeg har mistet trafik, når så mange forlader skuden. Men jeg har håb og tro på, at vi nok skal få vendt skuden, i den rigtige retning.

Så hvis i skulle ønske nogen, der skulle være med i vores familie, hvem skulle det så være. Hvem er jeres yndlingsblog (altså EFTER mig…hahaahaa).! Hvem ville i ønske at læse her? Kan i lide den opsætning vi har på Looklab, eller er der noget fra Bloggers Delight, i synes vi også skulle ha´?

Ps. Vi har en masse tekniske problemer på bloggen, lige nu. Så jeg har svært ved, at svare på jeres kommentarer – så ha´tålmodighed. Smooooooth. ; )

foto 6

foto 5
(Foto Credit MR M – thank god, jeg har både hovede og fødder ; )

Pels RAVN // Jakke Y.A.S // Sweatshirt ZARA // Skirt Kokoon // Strømper SPANX // Sneaks REEBOK // Ørering STINE A // Computertaske DAISY COPENHAGEN (2009) // Mulepose MANSUR GAVRIEL via COLLAGETHESHOP ..

Typen der havde været i Magasin, og shoppe for sine Zenji point #jegerfan ; )

Dejlig dag derude

XX
R

 

21 kommentarer

 • Heidi

  Riksen, du ved jeg læser med fordi jeg “elsker dig”, og fordi du er inspirerende og dejligt nede på jorden. Keep it that way. Jeg har mine favoritter iblandt jer, Malsen. Men kunne nu godt bruge Linda Bruun i jeres fold, hun er skøn også.
  Knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Linda er også en af mine favoritter – hun er SKØN ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I want in! 🙂 Helt seriøst, det kunne jeg sgu godt tænke mig. Ved ikke om jeg har “størrelsen” til det, men jeg ville gerne være del af et større setup end at flyve solo.

  Så hook me up hvis du kan.

  Kh Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læser nu med fordi du er så sød 😉 Om du er her eller på BD eller et andet sted så ville jeg fortsat hænge ved 😀

  Ved ik rigtig hvem jeg skulle foreslå. Er som sådan ikke imod de her fælleskaber, men synes det ligger begrænsninger på en som blogger, jeg har selv været med i BD og er sprunget fra. Så vil ik foreslå nogen som sådan… Men synes da hvis MissBetty vil med, så stemmer jeg på hende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danica Chloe

  Altså jeg er jo bare pissestolt af, at ligge i klynge med dig og alle de andre! Jeg synes det er skønt vi fortsætter herinde og vi skal nok få det bedste ud af det.

  Personligt synes jeg, der mangler en enkelt eller to om andet end mode, bolig, livsstil. Eksempelvis en madblog eller en mommy-blogger, der kun blogger om det 🙂 Personligt så jeg gerne http://stinna.dk/ herinde eller http://camillasfashionlab.com/. 2 kvalitetsblogs, som kan bringe noget nyt herind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Jeg er forholdsvis ny bloglæser, og læser mine blogs via Bloglovin. Så må indrømme at jeg ikke lige umiddelbart har gennemskuet hvad den helt store forskel er, om i er tilknyttet det ene eller andet sted. Maybe I’m a little blonde 🙂
  Jeg læser med når jeg synes bloggeren er god til at formulere sig, og skriver om noget jeg synes er interessant… Rydder en gang i mellem op i de blogs jeg følger, hvis jeg efter en periode ikke synes bloggen passer mig så godt alligevel..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hmm… Jeg synes det er et lidt svært spørgsmål, for Looklab har før i tiden været et eksklusivt selskab for mig, med blogs af høj kvalitet. Og selvom alle damerne i topbarren er dygtige, er profilen blevet betydelig mere uklar for mig, og det illustrerer dit spørgsmål ret godt. Forstår du, hvad jeg mener?
  Får opkøbet nogen betydning eller vil Looklab fortsat være en platform for sig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cemile

   Nøjagtig sådan jeg har det.

   Jeg fulgte Looklab for to-tre år siden dagligt, men nu følger jeg kun din blog herinde. Jeg følger dagligt mange andre blogs, men jeg har mistet gnisten med looklab.dk. Jeg følger desuden ikke forums, men mere personer. Så jeg kan ikke være mere ligeglad med hvilket forum, en blogger er en del af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg bliver her, om du har de ‘rigtige’ naboer i toppen eller ej.. Jeg må dog indrømme, at det efterhånden kun er dig jeg følger her hos looklab, da de andre, som jeg holder af er smuttet videre..
  Hvordan kommer ændringer til at se ud for, læsere? Kommer I alle over på BD eller bliver i her? Og ændre designet sig eller?
  Troede faktisk at du ville rykke til dit eget domæne, da jeg læste overskriften, eller i hvert fald et andet sted hen. Syntes bestemt, at dine bedste naboer, i en evt. topbar, er de skønne damer, som blogger fra Stylista.. Jeg er ret træt af BD og det, at alle er samlet derinde.. Både seriøse og useriøse blogger, hvis du kan følge mig? Før i tiden, virke det som om, at man skulle have en blog med følgere og regelmæssige opslag, for at kunne komme ind i disse fællesskaber. Nu er alle samlet derinde, store som små, hvilket også er okat, men også meget intetsigende!

  Elsker din blog, fordi du skriver om ALT mellem himmel og jord! Og emner, som man måske ikke lige troede ville dukke op, dem er man faktisk sikker på, at du tager med 🙂 Også er jeg selv fra Fyn og måske det også betyder noget? Sætter i hvert fald pris på din ærlige og humoristiske måde, at være på! Keep up the good work 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Og nu ser jeg, at Guldlog også er rykket over på BD… Må ærligt indrømme, at det virker mærkelig at alle ‘smutter’ herfra. De andre piger i topbaren, er slet ikke lige så aktive som dig og jeg håber du også bliver tilbudt noget andet (hvis det fungerer sådan), for Looklab virker som en synkende skude… :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Jane.

   Tusinde tak for din ærlighed. Jeg har altid været top glad for Looklab – det er mit første rigtige fællesskab. Jeg tror også jeg er i det, for andre grunde end så mange andre. Jeg gider ikke sælge min sjæl for “petty cash” (Ikke at jeg siger at alle gør det) – Jeg tror bare jeg er for gammel. Er heller ikke så meget til, “noget for noget” jeg har det bedre som en fri fugl. ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Villum

  Min yndlingsblog i øjeblikket – selfølgelig foruden dig, er http://www.miriamsblok.dk. Hun er helt igennem fantastisk og helt sin egen. Plus hemmeligheds indlægene er vidunderlige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig via bloglovin og tjekker ind uanset hvem der ligger i topbaren, når det så er sagt så synes jeg bestemt at et fællesskab lyder tiltrækkende. Hvor “stor” skal man være for at joine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Du er min farvorit❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig! Gør plads til en ung (på en ikke D.U.M. måde) mor her på looklab 😉
  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg elsker din blog (og Guldlogs), men resten der er herinde siger mig intet. Alle dem jeg fulgte, er væk herfra. Jeg synes det er alt for “mudret” herinde og at din blog ville passe bedre ind andetsteds, andet end at andre blogs skulle passe ind her sammen med din, for de resterende på Looklab ville jo stadig være her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg følger dagligt med herinde og synes din blog er den eneste udover Homesick, som jeg følger trofat. Men må indrømme, at jeg ikke synes Looklab kan levere det samme som bloggers deligt. For det første har de flere bloggere (det er jo bare en fordel, da der så er flere forskellige, som rammer ens egen præferenceramme og flere at følge – men det er jo ikke en forbedring i for så vidt kan gøre her og nu) og for det andet har de den der “startside”, hvor man kan holde sig opdateret på, hvem og hvornår der er kommet nye indlæg – og dermed falde over nye inspirationsting, nye bloggere eller bare følge de bloggere, som man vil. Jeg ved godt, at Looklab har det samme, men synes det er en ret rodet måde, det er opstillet på.

  Derudover synes jeg, at bloggerne på Looklab (med undtagelse fra dig – super fedt) tit blogger flere gange dagligt om forskellige ting. Jeg ved godt det er tidskrævende, men det gør jo selvfølgelig også, at “strømmen” af læsere bliver konstant og større. Derudover synes jeg tit, at nogle bloggere ikke opdatere bloggen løbende – det er jo op til den enkelte, men når man tjekker flere blogs dagligt og falder over flere på en side, der ikke opdatere, mister man lidt den der “jeg-SKAL-liiiige-ind-og-se-på-Looklab”-cravingen (; Tror helt sikkert at de to ting spiller ind, eller – det gør de i hvert fald for mig.

  Nu skal det ikke lyde som en kritik – tror bare jeg vil være ærlig og forhåbentligt er det noget der kan bruges. Synes virkelig du leverer et super produkt og med nogle ærlige og rammende hverdagsbeskrivelser, billeder mv. Det er super fedt og den personlige vinkel er det, der rammer mig vildt meget! Derudover er du en enorm inspirationskilde – tror jeg har købt ret meget tøj (Carin Westers Reva, flade sko, spidse loafers-agtige sko mv.) efter jeg har læst med herinde 🙂 Synes din stil er super fed og meget trendy (med frygt for at lyde som en på 100 – jeg er 23 😉 haha!) så flere outfit-inspirationer eller indlæg med “det ønsker jeg mig” eller “hold øje med det her denne sæson” ville være så fedt!

  Men thumbs up for det arbejde du ligger i det herinde – JEG er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   – og lige som en sidebemærkning, kan se det også er nævnt ovenfor. Jeg ville også bedre kunne se dig på eks. Stylista eller andet, hvor bloggerne er mere livlige, blogger oftere og virker til de nyder det – ligesom du virker til, at du gør. For de andre bloggere på Looklab er desværre blevet mere stille.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ej læste lige min kommentar.. Mente, at de andre bloggere på bloggersdeligt blogger tit, men at du på Looklab er næsten den eneste, der blogger ofte dagligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Jeg synes, du har en fantastisk stil : ) Derfor kigger jeg med på denne blog : )
  Juliekarla.dk er også en skøn blog, som har været gæsteblogger på Looklab engang. Den ville være god at få ind her : )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TOMATOOUTFIT..