ORKAN. ROADTRIP OG UDSALGSSHOPPING..

WINDY BITCH. CHILLIN OG BIRD SHOW.

foto 3

Det er vores 3 dag, her på Gran Canaria. Det er stadig mega blæsende, og vi har kun sol sporadisk. Det er mucho æv.! Men så må man jo få tiden til at gå, på andre måder. I går var det shopping i ZARA. Det kunne jeg ikke overtale dem til igen, i dag. (sørens også, der var ellers mange fine ting!!)

Men dagen i dag, blev brugt i Palmitos Park, som klart er en anbefaling værdig, hvis man er på Gran Canaria, og der en windy dag. Vi brugte mange timer der, hvor vi gik og så på dyr, i alle afskygninger. Der var både delfinshow (Ja ja. Dont shoot the messenger. Men når nu det var der, så skal man jo se det.)
Live wildlife bird show – og noget med nogle store ørne, hvor du sidder under “åbenhimmel” og ser de flyver rundt, blandt publikum. Det var super imponerende.

Vi er lige kommet tilbage til værelset, hvor den står på karbad, kold vin i glasset, bloggen og det store problem, hvor vi skal spise i aften. Jeg synes sgu det er svært med mad her, det er ikke nogen vild oplevelse – det er som om, de bare ikke kan lave god mad her. Det er totalt 80´er på den dårlige måde. (hvis der altså var en god..høhø). Der er bare stor forskel fra Madrid. Barcelona og Sotagrande hvor jeg har været. Deres køkken er jo.. Uhhhmmmm lækkert X 10. De har åbenbart ikke gået på samme kokkeskole her. Ellers er de bare skide ligeglade – for alle de Tyskere der besøger øen, de betaler bare hvad det koster.
Men jeg gider altså ikke en “mixed salad” med icebergsalat og tarvelige tomater. Jeg vil ha´parmaskinke med melon. Lækre pølser og deres små tapas. ; )
Vores hotel vi bor på, er heldigvis “OK”, i den forstand, de ikke skam koger ting eller ødelægger selv de mest simple ingredienser. Men stadig ikke Spansk standard. Håber på lidt lækkert senere ; )

Håber det blæser mindre hos Jer.

Kys
R

 

 

 

1 kommentar

  • Lene

    Hej

    Kan anbefale Guantanamo i Purto Rico, den er ikke fancy men der er hyggelig stemning og sødt personale, der er alt fra lækker rejecocktail, rejer i hvidløgsolie, tapasretter, flamberet peberbøf og deres berømte mexicanske kaffe, vi har været der hver gang når vi har været på Gran Canaria da vi synes det er svært at finde steder at spise, fortsat god ferie hilsen Lene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORKAN. ROADTRIP OG UDSALGSSHOPPING..