FAR & MOR ON THE LOOSE..

NÅR LIVET UDFORDRER..

Processed with VSCO with f2 preset

Fotograf: Bella ♥

IM STILL HERE.. Tror jeg nok. Vi har lige haft travlt med at leve, og haft lidt udfordringer som livet nu byder en. Men man er aldrig gladere end sine børn, så vi har lige haft trukket stikket for at prøve, at finde ud af, hvad der lige skete i vores lille menneske, og hendes lille menneske hjerte ♥
Jeg tror vi har fundet en løsning, og glæder os nu ekstra meget til, hun snart har ferie. Tror hun big time har brug for ferie, og hvis jeg kunne, så må jeg være ærlig og sige, så var jeg stukket af med hende nu. Men hun har lige nogle ting hun skal have afslutet, og så er vi klar.

SUKKER CHOK Vi tæller dagene, og laver lister over hvad vi skal tømme Netto for. Så hvis i har planer om en fest de næste 2 mdr. så ville jeg handle ind, inden vi kommer ; )
Vi skal shoppe: Poletter som står øverst på listen.. Så kommer flødeboller, tyggegummi, marcipanbrød, 70% mørk chokolade, pålægschokolade (hvorfor er chokolade ikke en grøntsag? Det burde det virkelig), Bagepapir – JA det lyder skørt, men jeg lyver ikke når jeg siger, det kan de altså ikke lave her, alt man bager, bager sammen med papiret. Pænt træls at spise knækbrød med papir mellem tænderne. Bearnaise essence, AMO blandinger, gær, parmaskinke, CHEASY ost, spegepølse, hårelastikker, Calvin Klein toppe, nye cotton trusser (don´t ask), slik etc.

Vi er ikke færdige med listerne endnu, men vi forbereder os ; )

LOVE Nogle gange tænker jeg virkelig, jeg ikke er helt voksen nok til at være nogens mor, og slet ikke når udfordringerne melder sig. Men man bliver bekræftet i, at man vil gå igennem ild og vand for de små møgunger. Også selv om de kan være en pain in the assi♥

Dejlig dag

XX
R

 

2 kommentarer

  • Anne

    Et lille tip: køb genanvendeligt bagepapir (det fylder mindre i kufferten). Jeg har lige købt et ark i Netto til hvad jeg husker som en flad 20’er. Pisse smart! Du kan bruge det hundrede gange og det er mega nemt lige at køre over med en klud! – hvis altså du bager noget ala brød, eller ja. Du ved, noget som ikke snasker for meget. God tur hjem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAR & MOR ON THE LOOSE..