MUM TO MUM..

BAGSIDEN AF MEDALJEN…

IMG_5463

GOODBYES ARE ALWAYS THE HARDEST TO DO  om 72 timer, skal Bella siger farvel til disse to skønne tøser. De skal flytte permanent tilbage til Tyskland, hvor de dog aldrig har boet, ej har deres mor. Faren er tysk, men har boet i Singapore i 25 år. Moren er fra Malysia og har kun boet i varmen, og kender ikke til andet, end når hun har været på sommer/vinterferie i Deutschland.

Så fra nu af, og mange år frem, der skal bella´s veninder gå fra pool, schoolbus, udendørs/åben skole, aber der kommer og spiser af deres madpakker i frikvartererne – til kolde udkants tyskland. Ingen pool, ingen eksotiske dyr, ingen legeaftaler på 6 etage og bratwurst und sauerkraut, det er sgu et stort tab for hende. Hun har grædt flere gange over det, og jeg gruer virkelig for, hvad der skal ske når vi kommer tilbage fra sommerferie, og hun indser, at det var ikke bare historier fra de varme lande. It´s true. De kommer ikke tilbage mere – og kommer de på ferie i Asien, så bliver det i Malaysia hvor bedsteforældrene bor ; (

Ser vi dem mon nogensinde igen? Det må tiden vise, men en ting er i hvert fald sikkert. Vi skal holde kontakten til dem, for de har betydet utrolig meget for Bella, og de var 100% hendes redning da vi flyttede her til. Vi har i dag lavet billedrammer til dem alle, så de hver har 2 billeder af dem alle 3, hvor de står sammen. De er sgu så søde. De to piger er de mest velopdragne børn, jeg nogensinde har mødt – også derfor de nærmest har “boet” hos os, hver dag efter skole. Det har været et godt år for deres mor, så har hun haft lidt frihed.

Ahhhh mit hjerte bløder sgu lige en anelse, men sådan er expat livet, og en del af det at blive “voksen”. Friends come and friends go. Nu er det bare utroligt meget en realitet..(!)
Det bliver dog nok hverken første eller sidste gang det sker, for det er bare konsekvensen af, at bo på den måde vi gør – og det er ikke helt fair at børnene betaler prisen for det. Lorte mor bukket i neon, er den følelse man sidder lidt med.

Man mærker først livet, når det gør lidt nas ♥

Friends forever..

♥♥♥

 

2 kommentarer

  • Mette

    Ja bagsiden af medaljen er ærligtalt ikke nem for hverken børn eller deres forældre.
    Men uanset hvad fremtiden byder, så lader det til, at de har udfyldt en vigtig brik i jeres liv og den tid de har tilbragt sammen kan ingen tage fra dem.

    Med den alder de har nu kan de sikkert selv holde kontakten ved lige i form af wechat, FaceTime og andet. Selvom det naturligvis ikke udfylder tomrummet om eftermiddagen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Du har helt ret, og det er der vi må holde fast. Nu står rammerne på værelset, med billederne af pigerne, så hun kan kigge på dem, når hun kommer retur fra sommerferie. Jeg har indset, man kan ikke altid beskytte sine børn, hvor end man gerne vil. Og det er måske også meget sundt, at de selv mærker lidt, at livet kan gøre naller. Men Åhhhh hvor ville jeg gerne bare pakke hende ind i vat ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUM TO MUM..