I LIVE WHERE YOU VACAY..

CAN`T WAIT…

Hvis der er noget jeg glæder mig helt tosset til, så er det Roskilde i år. Nansen og jeg, skal afsted igen, og det er altid en fest. Jeg flyver tidligt hjem fra Singapore, så jeg kan nå at smide mit jetlag, og være klar til at opleve det hele, med friske øjne. Denne gang, der skal jeg nå, at spise fra alle boderne, og anmelde dem, og det kræver altså sin “mand”.

Jeg er helt tosset med maden på Roskilde, og der er alt hvad hjertet begærer – for ikke at snakke om MEYERS sandwich og kanelsnegle, boller i karry, Thai retter, Øko-pølser etc. Jeg ser så meget frem til den festival, jeg kunne næsten flyve hjem nu, og camperer foran pladsen.

Vi er jo ca. 7000 Danskere i Singapore + vores søstre og brødre fra Sverige og Norge, hvor mange tager hjem for at deltage i festivalen, så tænker jeg laver nogle guides “BEST OF ROSKILDE” ; )

Rapporterer LIVE fra “Marken” ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LIVE WHERE YOU VACAY..