MARKBERG BY CHRISTINA DUEHOLM..

FUN // ROSKILDE HERE I COME..

På Fredag drager Mr. M og jeg på Roskilde Festival… Yes. Det er korrekt. Det er insane og jeg har aldrig været der. Frygten for lugten af pis og gamle madrester sætter et gib i mig. Det er utroligt men sandt. Fynbo pigen kan godt blive bange. Men det er mere fordi jeg har så kraftige erindringer fra da jeg kom på Midtfyns Festivalen  da jeg var yngre. Stanken fra toilet vogne eller mangel på samme sidder stadig så dybt i mig. Men vi skal sove hos Nansens forældre fra Fredag til Lørdag og derefter stopper vores festival´s eventyr. Vi starter med at nuppe en enkelt dag. Netop nu hvor vi er virgins – er der nok ingen grund til at presse citronen.

20130630-130926.jpg

Der er ingen tvivl om at jeg kommer til at pakke overlevelses kit til os begge så vi ikke hverken bliver skoldet eller døve. Derfor var det som sendt fra himmelen da NORTON sendte dette survival kit til hvis man skulle på festival. Hvilket vi jo som sagt skal – selvom der ikke er mange der tror på det. Hvilket jeg jo seriøst ikke kan forstå hvorfor det kan være så svært. Det må klart være Mr. M der trækker vores “coolnes” ned på skalaen over at være godkendte festivalgængere.  Jeg er i hvertfald opsat på den vildeste oplevelse og går ind i det med åbent sind og svæld. Bær seriøst over med mig hvis der kommer meget pinelige indlæg derfra.. Bliver allerede selv bekymret. Ohh NO…!

Er der nogen af jer der skal derhen?

13 kommentarer

 • Kat

  Nej, total bange for festival’er. Har aldrig været.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har været på Midtfyns så jeg tror jeg har en ide om hvad det er – men måske har jeg lykkelig glemt det.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har aldrig været på festival, og jeg kommer aldrig til det. Måske med undtagelse af en endagsbillet sometime.. Det er simpelthen slet ikke mig den slags. Puha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja en dag det kan lige gå.. andet er et no go 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  God ide med overnatning andet steds end midt i stanken, og mudder m.m. Jeg ved jeg aldrig kommer på festival, for jeg hader at sove i telt, og ikke at kunne komme i bad ordentlig m.m. Så no go for me..Men rigtig god fornøjelse, er spændt på at høre om turen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja for ellers duer det ikke. Jeg skal ikke vågne om morgenen i et telt og tro at det er dug på indersiden og så finde ud af det er morgen urin. I think not.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha du lyder lige son mig.. jeg er SLET ikke festivaltypen netop på grund af de ting du siger.. jeg nøjes med en enkelt dag på Nibe festivalen eller Grøn koncert 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nej… adrrrrr.. Jeg skal også have sprit med til hænderne.. Trust me. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lyneborg

  Husker tydeligt vores sidste Midtfyns festival ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa jeg er der helt bestemt, selvom jeg er blevet alt for gammel til at ligge ude på pladsen (altså folk er jo skingrende skøre ;)…) så er jeg med stort set hvert år som social worker -så hvis det hele bliver for meget, så kig efter de hvide veste, vi giver både krammere og en skulder at græde ud ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Eihhh jeg ELSKER det – ROSKILDE er min store kærlighed. Stemningen, menneskerne og ikke mindst musikken. Jeg ville så gerne i år, men vi rejser på ferie den 6. – Rihanna og Metallica, er sikker på det bliver en fest. Naturligvis mest hvis vejret er med dig/Jer! Nyd det og tag det hele ind – det er lugtene og besværet værd. Hold kæft det er som at være 15 år igen og være på lejerskole haha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie

  Har været der.. Havde min rigtige festival debut på Roskilde og det var fantastisk.. Den fedeste tur ever og jeg er ellers pige m stort P der elsker høje hæle og ikke er tilhænger sf toiletter man kan se ned i og slet ikke på andres …. Men det er bare slet ikke det der fylder. Der er den vildeste stemning, folk er søde og sjove og anderledes.. Musikken er fantastisk og hvor end man går får man en ny oplevelse..
  Jeg garantere du vil elske det og blive fuld af nye fede indtryk.. Smut forbi champagnebaren den er et besøg værd..
  God tur og håber du bliver betaget

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARKBERG BY CHRISTINA DUEHOLM..