ONE NIGHT IN SINGA..

JUST AN ORDINARY MONDAY.. MY ASS!!

IMG_1127

Mandag morgen i Orangehuset.. M skulle til Australien i dag, og kunne lige nå at smide Bella på bussen, inden han satte sig ind i sin taxa og dragede mod Changi Airport.

Det er altid lidt hektisk om morgenen, da der er to “børn” der skal ud ad døren, og som både skal huske nøgler, pung, computer og telefon…Okay. Der er faktisk kun et af mine børn der er et problem, og det er den store af dem.

Efter Bella og M er gået ud ad døren, kommer jeg ud på toilettet, for at kigge mig selv i spejlet mens jeg tænker “YES” endelig alene.. Haha ; )

Men til min skræk, ser jeg dette!!!!!

SMS mellem M og Jeg.

R: Det mener du ikke vel????

M: Sorry forglemmelse ; )

R: Forglemmelse? Nå men så håber jeg da, dine sko er blevet rene. Smider jo bare den nye vaskeklud ud.! Du for vild.

M: Kan den ikke vaskes?

M: Så beholder jeg den bare, så kan jeg bruge den igen til mine sko.

R: NEJ. Skocreme kan IKKE komme af en helt ny vaskeklud! Grrrrrr

Bare en helt almindelig Mandag i Orangehuset – WTF?? Hvad sker der for, man bruger en HVID klud til sine SORTE sko? I don´t get it?

Tænker man slet ikke “uhhhh det er nok en dårlig ide.. Sort + hvid= grå”??? Nej det gør man åbenbart ikke. Hold nu kæft, man får lyst til at rive sig selv i patterne – hvis det ikke var fordi, jeg lige havde fået dem lavet, så ville de sateme været blevet laaaaange. Nok derfor jeg har været nødt til at få dem lavet, fordi det til tider bare er op ad bakke med mænd!!!

Er jeg den eneste??

Go´Mandag

XX
R

 

7 kommentarer

 • Louise mj

  Nej du er ikke den eneste, igår kom min mand afsted uden, nøgler, pung og madpakke… Han smider altid sit vasketøj ved siden af vasketøjskurven osv… Men har lært at leve med det( derfor brokker jeg mig nu stadig )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg forstår heller ikke dét dér med vasketøjskurven.. Det er som om, de er bange for den?? What the hell?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farfarolde

  Får du en kantet sten i din sko, så vær glad.
  For tænk hvis der var to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hahaha.. Seriøst! Det er så dejligt nogle gange at se, at andre også har det sådan 😀 .. Herhjemme har kaffekopperne rigtig svært ved at komme ned i den tomme opvasker.. har sagt det 10000 gange.. men han er typen der tager chokolade med hjem, som han gemmer og så kan trylle frem, når man virkelig har lyst.. og så er det som om det er okay med de kopper.. indtil det sker igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sander

  Ha ha ja, hvor det dog ligner min mand. Det kunne han også finde på det der.

  Han er også en af de mænd der er bange for vasketøjskurven mm.

  Er kommet til den konklusion at jeg beholder ham. De andre mænd er ikke meget bedre og nu er jeg jo ved at vænne mig til hans særheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Næhhh Dåååå. Vi ender med de samme problemer som vi allerede har efter et par år – Man kan lige så godt beholde dem ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE NIGHT IN SINGA..