BRYST OPDATERING 2 MÅNED..

HVOR FÅR HUN DET FRA??

I DAG har Bella haft fri (igeeeeen – emojiabe der slår sig selv rigtig hårdt) Sådan lige efter en forlænget weekend, der er både hun og Jeg, pænt trætte af hinanden. Sååååhhh vi har rigtig hygget i dag… (skumle skumle)!!! Grunden til de havde fri, var fordi der var 3 way conference, hvor børnene skulle vise og fortælle, hvad de har lavet det sidste semester. Alt fra regning, skrivning, sprog, musik etc.

Vi var både inde ved hendes klasselærer og hendes dansklærer, og de havde begge to samme svar. Bella var en fantastisk pige, hun var en god veninde, hun var omsorgsfuld, hun var opsøgende og meget int. i at lære. Hun spurgte hvis hun ikke forstod hvad opgaven gik ud på. Hun var altid velforberedt og hun var en meget kvik og intelligent pige. Blev helt rørt og meget forvirret, for den gejst havde hverken M eller jeg haft for skolen. Vi har begge nok slæbt os igennem skolen, med næb og klør, men det er nu gået meget godt. Vi er på ingen måde et geni, men det mener de så at hun er – og der kan jeg jo kun tænke “mensa barn” … HA!

Ej, men jeg kan da kun blive stolt, når pigen ankommer til Singapore den 28 Juli 2015 – starter skole den 11 Aug – og allerede da vi rejser hjem til jul, 4 måneder efter hun begyndte i 1 klasse, der kan hun både forstå og snakke engelsk. Hun kan læse dansk og så småt begynde at skrive sætninger. Så kan man kun vokse 10 cm, og en bitte tårer presse sig på, fordi hun bare er så pisse sej.. Fik lyst til at give hende hele verden, da vi kørte fra skolen – men igen, så tænkte jeg på, hun har hele verden, og hele verden er ikke kun materielle ting, men også uendeligt meget kærlighed og opmærksomhed ; )

Så hun fik… hele verden ; )

2 kommentarer

 • Louise

  Hvor er hun sej! Hun bliver da det vildeste voksne menneske en dag, med både skønhed, brains og personlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det håber jeg på – jeg kan næsten ikke vente, med at se, hvilket lille (store) menneske hun bliver ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYST OPDATERING 2 MÅNED..