HVOR JEG SKAL VÆRE..

YAAAAAY.. I CAN STAY..

FIN2

Efter at have været fanget i regnen i 1 time, skulle jeg så ind og have taget mit billede, som skulle være på min opholdstilladelse.. In like forever… Tjaa. Det var hvad jeg havde at arbejde med – fladt vådt hår. Men af en eller anden grund fik jeg lov til at smile. Hvilket normalt ikke er noget man får lov til på de billeder. Måske hun havde ondt af mig og den druknede mus jeg lignede ; )

Men who cares.. I CAN STAY… Yuuubiiii.. At der så står i mine dokumenter at jeg er “housewife”, der må jeg så bare bide mig selv i tungen, og lade min stædighed dø samme vej som min røv er på vej hen. Going down.!!

Jeg må stadig ikke arbejde, og reglerne er lidt utydelige for mig. Men mener hvis jeg skal ansættes et sted, så skal de betale et ret stort fee for at jeg kan få et employment pass, og om nogen gider det, det må tiden vise. Ellers er option numero dos at jeg gifter mig med M… Men det er 6 år siden han friede til mig, så tænker det fortjener at han frier til mig igen.. ; )

Nu vil jeg fejre med mine svigerfamilie at jeg har fået opholdstilladelse, for klokken er 17.00 her og det er drinks o´clock

♥♥♥
R

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR JEG SKAL VÆRE..