NEW IN LEATHER // ÅHHH SANDIE ..

STAY-CATION. SURE CITRON OG SLATNE LEMMER..

IMG_6691

Jakke STORM & MARIE via MeandTheMet // Strik H&M (i butikkerne nu 499,-) // Lggings H&M // Sneaks ADIDAS // Taske PROENZA SCHOULER..

Åhhh jeg har bare været sådan en sur citron, den sidste tid, og jeg hader mig selv, når jeg ender i sådan en krog – for jeg burde jo være mega glad, for jeg er hjemme og kan hygge med veninder, venner og familie – og ikke skal tænke på noget, kun at bare være her, og besøge dem som jeg elsker.

Men hvordan kan man føle sig ensom, når man nu er omgivet af alle dem, man elsker.?? Men jeg tror simpelthen, jeg er mega stresset inde i kroppen, jeg havde slet ikke regnet med, at det ville være så hårdt, og komme hjem til “min” by, og føle mig så hjemløs! Men det har jeg virkelig gjort – og det er jo ikke noget at gøre med, jeg ikke elsker mine veninder, og alt det de gør for mig. Men det er LIGE NU, gået op for mig, at jeg ikke bor HER mere, og det har gjort mig så ked. Ikke at jeg ikke elsker Singapore, for det gør jeg, men jeg elsker at hoste selskaber, og jeg elsker at servicerer mine gæster, og hygge med god mad og vin, og det har jeg slet ikke kunne denne gang, for jeg har ikke noget hjem her mere.

Jeg har ikke haft en base, jeg har bare haft alt mit tøj i en kuffert, og så er jeg ellers rejst rundt, som om, jeg var Cirkus Benneweis´s  – jeg har skældt Mr. M ud, og jeg har været dybt urimelig. Og så, så langt væk fra ham, og på en helt anden tidszone. Man skulle næsten ikke tro, at man kunne blive uvenner så langt fra hinanden, men det kan man åbenbart, når man er kærester med Riksen på 4 år – som nægter at agerer sin alder, og stiller høje og urimelige krav. Tror han er blevet 5 år ældre, på disse 14 dage.

Men lige nu, har jeg det faktisk sådan, at jeg godt kunne finde på, at korte min billet ned til Danmark i Dec. Jeg har ikke lyst til at være på “nas” i 4 uger, og det skal Bella heller ikke. Hun har dog haft en fest af den anden verden, hun har været hos mormor – og sin farmor og farfar, så hun har ikke manglet noget. Men det har jeg!!

Næste gang når vi kommer hjem, så vil jeg simpelthen prøve at booke mig ind på STAY på bryggen – min gamle nabo, da vi boede i Bryggenshave. Det er et über cool sted. Jeg har været til flere events der – sågar, er vores venner blevet viet der, så fint og romantisk – og jeg tænker, hvis det er godt nok til Remee, så er det også godt nok til mig.

Ej, men der kan vi skabe os et lille hjem, og man behøver ikke spise ude, hver aften, man kan lave mad og man kan føle sig hjemme. Det må simplethen være der, vi skal bo, når julen står for døren. ; )

Hvordan skal man føle sig hjemme, når man ikke kan slappe af? Det tror jeg, man ville kunne der – og så bliver jeg også en pænere version af mig selv, og det er der nok, “mange” der ville sætte pris på ; )

Hilsen den sure gamle dame.

XX
R

8 kommentarer

 • Tina

  Hvor kan jeg bare godt følge dig!!! Det et ikke Sjovt at leve i en kuffert og tænker det er en super god ide at se om i kan bo på stay næste gange og især når i skal
  Være her en hel mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er allerede booket, så nu kan julen bare komme an. Det bliver så top hyggeligt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg forstår så godt, hvad du mener. Jeg bor selv i udlandet, og var i dk ti dage i sommer. Det er svært med den følelse af rodløshed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Så ved du præcis hvordan det føles – og så adder du bare 5 dage på.. Arghhhhh!!! ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I hear you! Sådan har jeg det også hver gang, vi tager “hjem” til Danmark, og følelsen er ikke blevet bedre, selv om der nu er gået et år. Jeg er helt klart begyndt at læne imod at booke et Air Bnb hver gang, så jeg kan have min egen base – måske jeg også burde se på det der Stay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg orker det bare ikke igen ; ( Det er simpelthen for hårdt. Og på bare den tid jeg har været hjemme, der er jeg allerede begyndt at slå ud på ryggen af stress. NO MORE! STAY it is ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej,
  Kan også anbefale Charlottehaven på Østerbro, samme koncept og ligger lige ved Nordhavn station. Vi har selv boet der når vi er hjemme, for som du siger kan man føle sig total rodløs hvis man ikke har en base, især med børn.

  Ja og så er det lidt tættere på jeres gamle hood, som også er hvor vi boede, det synes jeg er rart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er et rigtig fint sted – min veninde har arbejdet der i mange år, så har boet der nogle gange. I like ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN LEATHER // ÅHHH SANDIE ..