SHE MOVES LIKE JADE..

VIVA LA FRANCE..

POSTKORT Så er der pakket, og kl 18.15 der boarder jeg SAS´s maskine til Nice. Det bliver dejligt at se familien igen, på trods af, det kun er for 5 dage jeg er der. Men lidt er bedre end ingen ting. De har hygget uden mig, og jeg har ærligt også hygget.. Så det er jo win win for alle.

INGEN TID TILBAGE Der er 21 dage til jeg tjekker ud af Danmark, og ikke længere får lov til at stemme til valg, og andre vigtige ting. Men kan i stedet gotte mig over de 7 % man skal betale i skat i Singapore. Ved dog ikke hvad jeg skal betale skat af. Men måske det kommer. Så jeg har tænkt mig, at få de sidste dage til at tælle, og jeg vil se så mange mennesker som jeg kan, og kramme så mange jeg kan nå.

BITCH “Hun” begynder at melde sin ankomst, hende kællingen de kalder for “frygten. Frygten for det ukendte”. Angsten for at fejle, og smerten i hjertet over, jeg skal undvære mine veninder og familie. Men jeg bliver nødt til at sige til mig selv, at det værste der kan ske, det er at jeg må rejse hjem igen. Det er det værste, og det er ikke så slemt endda. ; )

Now…. France.

Dejlig dag søde damer.

XX
R

2 kommentarer

 • Det ser simpelthen for lækkert ud!
  – du må have en fantastisk tur 🙂

  // http://www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke-Geneve

  Det er nemlig så rigtigt !! Det er aldrig en skam at komme hjem igen. Husk det nu – og ha det altid i mente. Det var min “lede tråd”, da jeg for 15 år siden forlod Danmark. God ferie i Frankrig og god vind i Singapore

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHE MOVES LIKE JADE..