#BOHEME..

POSTCARD FROM FRANCE..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

G L Æ D E L I G  P Å S K E..

Så er vi ankommet til Syd Frankring. Humøret er højt. Vi har en smuk udsigt. God mad i vente. Kroppen er helt nede i gear. Kufferten er fyldt med gode textiler – dog blæser det lidt, og jeg er bange for, det kræver en tur til Zara i morgen, med farmor. (muuhaaahaaaa).

Vi har dog den udfordring, vi altid ender oppe ved kassen, med alle de samme ting under armen. Så jeg ved ikke om det er mig der shopper voksent, eller om det er hende, der er ung med de unge. Men vi skal altid lige koordinerer, hvem der har hvad på. Vi har prøvet én gang, at møde op på en restaurant i den samme kjole. Not doing that again.  ; )

I morgen har vi påskefrokost, hvor vi bliver en masse skønne mennesker, der skal fråde en masse dejlig mad. Det er årets frokost, og vi mødes samme sted, hvert år. Nogle gange er traditioner ikke så dårlige. Slet ikke, når det er med mennesker man elsker. ♥

Jeg ønsker Jer alle en dejlig påske – og må I bruge den sammen med dem I elsker.

Kys fra Frankrig.

XX
R

1 kommentar

  • Gid det var mig der var i sydfrankrig lige nu 🙂 jeg syntes godt nok at du er meget i varmen for tiden 😉
    Sjovt at I shopper det samme!
    God påske

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BOHEME..