LIGHT THE WAY..

VIVA LA FRANCE..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strik GANNI // Bukser H&M // Taske CELINE TRIO // Sko STEVE MADDEN // Solbriller SAIT LAURENT..

Taskerne er pakket and im ready to go …

Og vi er klar til Lalandia i morgen. Jeg havde ikke regnet med, man skulle have så meget med. Men selvfølgelig skal man det (hvem skulle ellers sørge for det. Your mom doesn´t work here). Så jeg har pakket kaffe, the, morgenmad, snacks, lys, håndklæder, slik (til pigerne), dyner, sengetøj, nattøj, badetøj, tøfler (så vi ikke får vorter alle sammen.. det var en joke). DVD maskine, Ipads, oplader etc.
Puha. Man trænger helt til en drink. Måske man burde. Det er jo G&T dag i dag.

Jeg troede nærmest ikke Bella ville få sovet i nat. Hun har været helt elektrisk hele dagen. Nærmest lidt for meget – men det er længe siden, jeg har set hende så glad. Så må vi bare bære over med hendes excitement, det er jo meget sødt. ♥ Hun havde endda inviterede 2 af hendes klassekammerater med på tur – måtte dog skuffe hende med, det kunne man ikke bare gøre. Vi kunne  jo ikke have ansvaret for dem. Det forstod hun ikke helt ; )

Men husk lige at holde øje med min Instagram @RikkeMay – hvis i vil se mine vilde eventyr i Monky Tonky land og Aquadome. It´s going to be crazyyyyyy ; )

Roger over and out fra pakkeæslet.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGHT THE WAY..