#SPLASH..

#BADENYMFER..

IMG_5787

B E L L A S  M O O D – Hvis hun kunne, så ville hun se sådan ud her i dag. For i morgen, der går turen til Lalandia. Noget hun har plaget hendes far og mig om i 2 år – Til sidst må man jo bare give efter. Ik?

Så når klokken ringer 14.00 i morgen på skolen, så er bilen læsset med dyner, slik, badetøj, vin (til moren), badetøfler, og højt humør. I hvert fald for Bella og hendes veninde Andrea, som skal med. Måske AnneMette og jeg ser lidt skeptiske ud til start. Ha!

Så kan mødrene altid drikke sig ned bagefter, så vi også får lidt sjov ; ) Ej. Det bliver skide hyggeligt, og meget på børnenes præmisser. Men man er jo aldrig gladere end sine børn, så er den jo bare ikke længere. Der er ingen tasker i verden, der kan slå, når man ser sin datter smile og grine af lungernes fulde kraft.

Så fra i morgen aften, der kan i finde mig i Lalandia Rødby, hvis i vil mig noget. Jeg er hende der sidder med håret bundet op med et lille silketørklæde, store shades, og min nye strandkjole fra H&M… Haha. M mente jeg var totalt sindssyg. Jeg kunne finde på det, det er det værste. You never know. ; )

Nu vil jeg hoppe i tøjet. Arbejdet kalder – og det bliver en lang dag af slagsen, med møder, mange mails fra påskeferien, og planlægning af event. Man skulle tro det var Mandag.

Ha´en dejlig dag.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#SPLASH..