#SURSURSUR

#BACKHOME

foto

IM BACK..

13 timer senere og en anelse sovende ben, er jeg ankommet i kolde DK. Men ude godt – hjemme bedst. (som man siger)!

Tiden er gået med at kramme på hende her, lytte til røverhistorier om hvad hun har lavet mens vi har været væk. Krammet lidt mere. Drukket juice og stået op kl 5 grundet vores massive jetlag. Men så er man jo oppe og igang. Vi kan sove når vi bliver gamle.
Men heldigvis er det bedre når man kommer fra Asien, end når man har været i USA. I hvert fald for mig. Jeg er helt smadret når jeg har været i NYC. Så roder jeg rundt om natten. Her der går der kun nogle dage, så er jeg tilbage ; )

Dagen i dag er gået med, at hente Mini me tidligt. Besøge dyreinternatet i Rødovre. Spist Pizzasnegle og hjemmelavet Bounty uden sukker (opskrift fra Jane Faerber – madbanditten.dk) Jeg har allerede spist 4 stk. Det er ikke så godt, for jeg skriver maddagbog, da jeg skal til kostvejleder Gitte Høj i morgen. Så kan man sidde der flov, når det eneste der står er Gajoler, Bounty´s og banancupcakes, og prøve at undskylde det med “Jamen det spiser jeg ikke normalt…..JOV DU GØR”! Det ser ikke så fedt ud, når det står på skrift.

Jeg håber hun kan hjælpe mig med, at få min mave back on track. Efter 3 benoperationer og 1 x mandelfjerning, der har mit system det ikke for godt. Den har fået for meget morfin og hvad der dertil hører af cocktail pille fest. Så vi skal finde noget balance i det hele igen. Kroppen er bare mere styret af tarmene, end man lige tænker.

Så hvis i sidder derude med oppustetmave, lidt for mange prutter i kammeret, halsbrand, toilet udfordringer, acne, problemer med vægttab etc. så skal i måske lige søge noget hjælp til at finde tilbage til “den gode luft”. For det kan betyde ret meget, at man har en god balance, ellers kan kroppen gå helt i baglås.

Men jeg vender tilbage med gode råd ; )

By the way – er der nogen, der kender nogen, som har kaniner til salg i Kbh´s området. Vi har lovet Bella en kanin, men det er jo en jungle. Vi var forbi dyrehandlen i Lyngby St. Center for at se på dem, men de havde ingen. Vidste ikke det kunne være en mangelvare, når man tænker over hvor meget de knalder, de små grise 😉

Anynoodle. Så endelig skriv.

Sov godt

XX
R

 

3 kommentarer

  • Jeg vil meget gerne hører gode råd til god luft 🙂
    Plantorama i Hillerød – lige ved motorvejen plejer at have kaniner 😉
    Men ellers er de da ikke til at finde efterhånden!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Dyrehandleren i centeret ved vestamagerhallen! Så dejligt et sted at handle. Vi købte de sødeste kaniner der. Dyrene har det godt der, personalet er supersøde og børnene må holde og nusse kaninerne. Min søn ville have en sort løvehoved og min datter en kridhvid med blå øjne…. Bum bum, what to do, for kaniner er altså ikke til at drive op af jorden i Københavnsområet skal jeg hilse og sige og når de så samtidigt er meget specifikke på art og udseende gør det det ikke nemmere. Men her fandt vi dem og de er bare så kære:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#SURSURSUR