#WEARINGTODAY

#SURSURSUR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sur Sur Sur…

Fandt lige et billede, hvor man ikke kan se mit fjæs. For jeg var så sur, da M skulle tage billederne. Vi havde faktisk skændes hele dagen – men på en meget uskyldig måde. “hold nu din mund. Jeg gider ikke høre på dit ævl. Ti stille din tosse (nar)” .
Det var nogle af de første dage, og M havde ikke sovet og jeg var også mega jetlagged. Det var 31 grader, jeg var træt, og ville på den der smarte Hop on – Hop Off bus. Det gad M ikke, men jeg fik lokket ham alligevel, han havde dog ikke mod på at prøve alle 3 linier, som drønede os rundt, både til Little India og China Town. Så jeg blev knotten og man skal ikke lægge sig ud med mig i varmen, så bliver jeg en ren devil. Så jeg skældte og smældte den stakkels mand.. (Sorry. Not Sorry. HA!)

Men vi blev gode venner igen, da vi faktisk aldrig skændes. (Jeg skændes kun med ham, ikke omvendt, da han er en klaphat nogle gange ; ).
Vi har haft den skønneste tur, med mange fede oplevelser. Vi har mødtes med masser af danske venner her (nogle som vi ikke har set i 25 år.. Eller M ikke har) og spist dejlig mad, fra alle verdens hjørner.

Hvis jeg nogensinde skulle flytte, så skulle det være her til. Her bor pt. 1500 danskere i Singapore, som alle er expatfamilier, der prøver at få success i den dyreste by i verden. Men her er mange penge, og gode forretningsmuligheder og her er det virkelig “The sky is the limit“. Med 11-20% i SKAT, så burde man kunne få en fornuftig hverdag, med bare lidt glam og glamour.

Kunne man mon se sig selv, som Expatwife? Så kunne man også være med i sit eget TV program. ; )

Well. Its´s dinnertime her, så jeg vil løbe.

Dejllig dag

XX
R

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#WEARINGTODAY