KONKURRENCE // VIND EN SIEMENS ISENSORIC..

TAK FOR I DAG OG GODNAT..

OLYMPUS

 

(Marie Jedige – Vilde kaniner og jeg, før eventet)

Hjemme igen i nattøj. Ingen makeup og håret bundet op. Det har været en dejlig dag. Jeg har mødt så mange af mine søde læsere. Hvor er jeg fantastisk heldig, jeg er så priviligeret. Jeg ville ønske, jeg havde stået ved døren og budt velkommen. Men det blev til en lidt dramatisk “løvernes konge” entré, hvor vi kom gående ind, med en saxofonist. Tror der var mange der ikke fattede hvem vi var, da vi sådan dronninge agtigt, kom gående ind. HA! Jeg vidste seriøst ikke hvad jeg skulle gøre af mine lange arme. Skulle jeg vinke? Skulle jeg twerke? Skulle jeg lave en kålorm? Jeg var i syvsind. Jeg havde jo allermest bare lyst til at kramme alle dem der var kommet. Lige gyldigt hvad. Så var jeg bare beæret over alle dem der ville komme, for at se giraffen (girafferne). Men der var jo også skøn brunch incl – Og hey. Hvis jeg ikke havde været inviterede i dag, så var jeg sgu heller ikke kommet derind, til lækker mad. Så kan det godt være at prisen er, at se på nogle semi kendte bloggere. Men så kan man jo bare tage det, for hvad det er ; )

Nu kan jeg godt mærke prisen, for alle de problemer jeg har med mit hovede. Jeg er jo ekstremt sensitiv, efter min ulykke. Så 200 mennesker, i ét rum, hvor man skal være SÅ meget på. Det er hårdt, for min lille knold. Så nu vil jeg hoppe i seng, så jeg kan være frisk til arbejde i morgen – jeg kan jo ikke leve i min lille blogger boble, hele tiden. I morgen skal der tjenes til regningerne ; )

Jeg og Olympus takker i hvert fald, for jeres tid og kram.

; )

Lavet i samarbejde med Olympus.

6 kommentarer

 • Christina

  Tak for en lækker brunch i dag og sjovt at se jeres parade 😉 synes det bedste var ham der spillede på saxofon 😀 haha, sjovt var det squ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Grummer mig over den parade. Kommer til at få mareridt over det i nat ; )
   Dejligt du kom.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Skøn skøn formiddag! Dejlig mad, lækkert selskab og ikke mindst god underholdning. Den saxofonmand var jo ikke til at stoppe – mon han står der endnu ? Hihi 😀

  Men tak for en god oplevelse. Jeg nød den i fulde drag, og det var mindst lige så godt at se dig igen. Du er sgu for herlig!
  Sov godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det var en sand fornøjelse, men lidt skørt med paraden.
  Super event med fin brunch og en masse inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var skønt at møde jer. Introen var lidt morsom, men hey så har vi også set det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina E

  Tror nu nok folk vidst hvem i var. 😉
  Det var super hyggeligt. Kan godt forestille mig at det var suuuper akavet at gå i den parade. Det var jo en lang sang kan man sige. 😉 Men du gjorde det godt.
  Havde jo min mor med, hun synes også du var super smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // VIND EN SIEMENS ISENSORIC..