#DRØMMER..

#WEARINGTODAY

foto

M O R N I N G S..

For jer der lige er stået op. Godmorgen.
Her i Singapore er klokken 14.55 – men vi har sovet længe i dag, da vi har haft nogle ret heftige dage, så vi trængte til at sove længe. Det kommer 100 % til at bide os i røven senere, men det må vi tage til den tid. Vi er stadig lidt rundt på gulvet, men faktisk ikke så slemt, som jeg havde troet. Jeg tror det bliver værre når vi kommer hjem. Der bliver nok noget natteroderi.

I dag er jeg hoppet i mine nye bukser fra JasperLiving. Direkte leveret her i Singapore. Jeg er så heldig, jeg kender søde Louise der ejer JasperLiving, så vi mødtes til brunch, sammen med 2 andre skønne danske powerladies, Mathilde og Stine, som begge bor og arbejder i Singapore.
De havde lige et par timer, til at fortælle mig om livet her i varmen. De er alle 3 glade for at være her, og kommer sgu nok ikke hjem foreløbigt. To be honest. Det tror jeg heller ikke jeg ville, hvis jeg boede her. Her er alt hvad man ønsker sig. Så hvorfor komme hjem?
Men når det så er sagt, så kommer vi snart hjem, og jeg glæder mig til at se Bella. Vi har snakket med hende nogle gange, men livet med Farmor og Farfar, er så godt. Så hun savner os ikke ; )

Bukser JasperLiving // Taske GUCCI DISCO // Sandaler BIRKENSTOCK via Strøm Store Hellerup // Ur ROLEX..

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#DRØMMER..