WHERE TO GO IN SINGAPORE..

DEN BLEGE DANSKER REJSER I SKO OG STRØMPER..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er jeg så. Bleg/rød som en krabbe og fugtig som en frikadelle, der lige er taget ud af ovnen. Ja. Vi danskere kan jo snakke om vejret, her fra og til månen. Det gider de ikke i Singapore. For her er altid freaking varmt, så det vil jeg stoppe med. ; )

Men i går mødtes vi som sagt, med vores venner fra Bangkok og dette var mit outfit om dagen. Ja. Som man siger, den der ler sidst – ler bedst.. Muhaaahaa…!
Mr M gjorde så meget grin af mine 22 kg blandet textiler, der var presset ned i min kuffert, og jeg nægtede at dele min space med ham. Men man skal bruge 2 sæt om dagen, for du er gennemblødt når klokken er 16.00 – og hvis der er noget der kan gøre mig sur og tvær, så er det når jeg sveder. Skide godt, jeg så rejser til Asien, i stedet for Grønland. Men ser I, jeg er heller ikke så god i frost, så det er lidt op ad bakke for mit vedkommende ; )

Note: Hvis skal til Singapore så pak kun lette ting, men medbring trøjer, for det skal man ha´med. Selvom det er super varmt, så har de så meget aircon på, at man kommer hurtigt til at fryse de steder, hvor det er som en tornado vind. Har flere gange oplevet en ørepine fornemmelse, når vi har siddet i en taxa, eller på en restaurant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Top TOOGOODTOBEBASIC // Bukser ZARA // Sandaler BIRKENSTOCK via STRØM STORE Hellerup // Strik H&M sidste sommer // Taske CELINE TRIO..

Fun Facts om Singapore:

Øen er kun 35 km bred – men der bor næsten 5.5 millioner mennesker.

Det er næsten dobbelt så dyrt, at bo i Singapore.

Der er dødsstraf i Singapore – og det er næsten ulovligt bare at trække vejret.

Man må kun eje en bil her i 10 år, så skal den sendes ud af landet. Det gør, der ikke kører gamle biler på vejene og forurener.

Læs Fun Facts #1 HER.

2 kommentarer

 • Laura

  Den blege dansker har nogle fantastiske bukser på!!!! 😉 Er det lang tid siden at du har købt dem? Og hvor? Jeg har ledt forgæves i Zaras onlineshop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Laura.

   De er desværre fra i Sommers. Men der kommer en masse nu, af samme slags ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHERE TO GO IN SINGAPORE..