#DREAMING..

YOGA // LEAVE YOUR EGO..

foto

Var jo til Yoga Workshop igår hos YogaFactory

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet. Men mine forventninger var nok ikke så store, da jeg har gået til yoga før, og jeg har bare generelt svært ved at fordybe mig i solhilsner og den stående hund. Jeg tænker hele tiden på madpakker, vasketøj, arbejdsopgaver, indkøb, fnuller mellem tæerne. Hår under armene etc. Alt der slet ikke har noget at gøre med, at rense sindet. God I need it.

Men igår var det en helt anden følelse og engagement jeg havde. Jeg blev mødt af den sødeste fyr i receptionen, som hilste velkommen, og faktisk gav en krammer (jeg elsker jo en krammer. Så der fangede han mit hjerte) Han spurgte ind til ens sygehistorik, og der kunne jeg jo ha´ fortsat i lang tid. Men jeg gav ham den korte version, og skånede hans smukke ører for alt mit vås.

Vi var 8 på holdet, som skulle finde ind til kernen ved yoga, og hvorfor det er godt for krop og sjæl.
Jeg har tit følt mig dum når de har nævnt en øvelse, og efterfulgt sætningen med “men den kender I jo“.. Øhhh. Nej det gør jeg sådan set ikke. Det har jeg virkelig gået død på. Ingen gider føle sig dumme, når man står med numsen i vejret.

Men sådan var det slet ikke her, Erdinc var så meget tilstede og hjalp en ind i de rigtige stillinger med de rigtige kropsholdninger. Det var den fedeste følelse, når man gjorde det rigtigt. Men han hjalp hele vejen – og før man så sig om, så var 2 1/2 time gået.

Erdinc, havde sådan en rolig tilgang til at lære en om yoga, så man havde faktisk lyst til at lære mere. Man havde lyst til at tage 2 timer mere, da klassen var ovre, fordi han var så god.

Men idag er jeg slet ikke i tvivl om, jeg har været til Yoga, for min krop er så mørbanket. Meget mere end når jeg træner i fitnesscenter.

Så hvis du også brænder for, at finde ind til dit indre Jeg.. og mangler et sted hvor du vil føle dig tryg. Så skal du virkelig prøve YogaFactory og have Erdinc som underviser.

Nu vil jeg hoppe i tøjet, og se om jeg kan bevæge mit korpus ud af huset, og til møde. Kroppen er i live i hvertfald.. Aooouuuchh ; )

Dejlig dag

XX
R

Inviterede af heywellness.dk

2 kommentarer

  • Nathalie

    Så lækkert indlæg! Kan også kun anbefale yoga med Erdinc. Prøvede for første gang yoga for to uger siden, også med Erdinc som underviser. Selvom de andre i klassen var let øvede og jeg var fuldstændig nybegynder, kunne jeg være med (mere eller mindre graciøst) hele vejen. Han er simpelthen så god og dygtig til at være med én (og til at give krammere). Jeg skal i hvert fald til yoga med Erdinc igen! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Han er mega dygtig. Så ses vi måske om Onsdagen, hvor han underviser. Det er godt om “natten”. 8.00 er det første hold og kl 9.30 det næste (mener jeg) Tror det bliver 9.30 for mit vedkommende.

      ; )

      Håber vi ses ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#DREAMING..