Y O G A S T Y L E..

#DREAMING..

garderobe

Hvide Bukser // Top m. Sløjfe // Skuldertaske i Fantasistof // CLEAN RAIN Parfume // Classic Tribute Sandal // SHADES..

Jeg skal have nye gå – ud bukser. Og jeg har så meget lyst til, at slå til, på de her fra ZARA. Jeg har det bare bedst i bukser der har lidt vidde i benene. Så føler jeg mig ikke som en rulleskinke. ; )
Hvid på hvid det klæder bare (næsten) alle. Man skal bare lige holde sig til sommer månederne, før man hopper i dem. Ellers bliver der sådan lidt græsk stemning over det.

Men jeg ser mig selv på en rooftop bar i NYC iført dette sæt. Er sikker på jeg vil rocke det sæt max. Så skal jeg bare holde mig ædru – uden detaljer, så har jeg været på SUNDAY i noget der ligner de bukser, og de overlevede ikke. Faktisk kunne de slet ikke reddes. De lignede nogen der havde været i krig, og alle havde systematisk kastet op på dem.
Det havde jeg så ikke, til mit eget forsvar. Men jeg havde sort slam op af benene, og jeg aner ikke hvor det kom fra. SÅ sært ; )

Jeg tællerne dagene til jeg skal afsted med min veninde Birgitte – og der er allerede mange planer for, hvad vi skal. Shoppe. Shoppe. Shoppe. Spise. Drikke. Shoppe. Spise og drikke lidt mere. NYC når det er bedst.

Hvor går turen hen for Jer, hvis i har noget planlagt?

4 kommentarer

  • Jane S

    Skal i mon flytte fra Jeres mega fede og flotte hus, eller det til Bella at I allerede køber lejlighed 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha. Forældre køb? Not gonna happen. Ja vi sælger vores hus. Vi kan ikke helt holde til alt det vedligeholdelse mere. Vi er bare mere til lejlighed. Så vi finder en hybel, hvor der kommer nogen og laver tingene, hvis lortet går i stykker ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige et tip: på Coop.dk kan man lige nu få CLEAN parfumer rigtig billigt hvis man har et Coop kort. 30 ml. For 150 bananer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Y O G A S T Y L E..