THE NAKED TRUTH PART2

TURTLES FØDDER // FLOW YOGA..

20140402-213139.jpg

Lidt stolt. Jeg er lige kommet hjem efter en times Flow Yoga – i Fitness World. Yaaay. Der var alligevel Fodbold, så tænkte jeg 2 fluer med et smæk. Mr M, får lov til at se bold og jeg får lov til at stå i hunden – og hilse på solen. Jeg er nok ikke den bedste til at dyrke yoga. Jeg har svært ved at rense hovedet. Jeg tænker på indlæg. Vasketøj. Nullermænd. Kvindes numse, der står foran… Jeg kan nå at tænke 1000 tanker, inden for den time. Men jeg er bare mig og jeg trækker vejret og prøver at fordybe mig ; )
Jeg har næsten lige meldt mig ind. For ca 1 uge siden. Så nu skal der trænes hold. Jeg skal være så sommer klar, at de bliver helt bange for mig, på stranden i Syd Frankring ; )

Bare kom an ; )

Kan i sove godt –  nu vil jeg afprøve slange putte stillingen… ZZZZZZZ

Xx
R

 

3 kommentarer

  • Anne M

    Jeg går også til flow yoga i Fitness World rundt på centrene i København, måske vi ses 🙂 Min yndlingsinstruktør er Ellie.
    Og jeg tror det er helt normalt, særligt i starten, at man tænker på alt muligt andet i løbet af en time. Det bliver bedre – men udbyttet er nok det samme for selve kroppen 😉 Og så må den “indre ro” kommer når den kommer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hvor er de seje sokker fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jeg har købt dem hos Frida Hallqvist i hendes studio ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE NAKED TRUTH PART2