#RABBITLOVE..

RIKKES TAKE ON THE WORLD // SLUTTYDK..

NIPPLE

 

Hvad sker der for, man går forbi agent provocateur efter arbejde, og ser denne dame i vinduet – og 1 time senere har hun strippet, og smidt den ene nipple jewel. Det er sgu da grove løjere #sluttydk ; )

Rikke´s Take On The World..

1) Hvad laver mænd egentlig på toilettet i 40 min, når vi andre kan gøre det på 2 ? Jamen tag dig da bare god tid, vi skal heller ikke nå at spise morgenmad, tage tøj på, pakke skoletaske, smøre madpakke, huske gymnastiktøj og nå i skole til kl 8.00 #røvhul

2) Forleden dag, var jeg på restaurant i Nyborg, hvor en mand ankommer i H2O sandaler og hvide tennisstømper.. Why oh Why? Så er romatikken da helt død.

3) Hvorfor er jeg så doven, når jeg egentlig helt vildt gerne vil være aktiv, sund og tynd.? Det er som om røven er tungere end samvittigheden.

4) Hvordan har jeg kunne holde, ikke at spise slik i 14 dage. 2 uger.. TO UGER?? Ingen gang en lille lakrids. Voilá.

5 )  Hvorfor er Nutella ikke en frugt? Jeg forstår det stadig ikke, den smager jo så godt!!

6) Hvorfor har ældre mænd, tendens til, i et træningscenter, at have ekstremt stramme (og korte) cykelshorts på – og muligvis ingen boksershorts.? Det er altså ret skræmmende, når klokkeværket sådan er på display. Bliver mentalt stresset, for jeg kan jo heller ikke lade være med, at kigge. Freaky er man jo nok. ; )

7) Hvorfor kan jeg ikke holde masken når der er Lai og Mie på TV? Man har jo ligesom set en nøgen dame før og hørt ordet tissemand.. T.i.s.s.e.m.a.n.d (smiler bare mens jeg skriver det) Mega barnlig ; )

8) Jeg forstår ikke hvordan man kan sidde i sin bil, mens man ryger. Og slet ikke når man har børn med. Det er så max ulækkert. (Undskyld til dem der gør det) Men det er det altså. Man lugter bare endnu mere af røg. Ens hænder lugter af røg og ens tøj lugter af røg, efter man har siddet inde i den kasse fyldt af cigaret opkast.

9) Forstår ikke hvordan jeg kunne overveje i mine unge dage, at få en Amager nummerplade eller et røvgevir. I dag er jeg glad for, jeg holdte mig til de 4 andre jeg har. Eller det vil sige 3 – for den ene har jeg fået fjernet med laser.. Av for en motherfucker.

10) Hvorfor har vi ikke fået en kanin noget før – hold fast det er hyggeligt. Selv Mr M er lidt forelsket i hende, og sidder med hende, når vi ikke er hjemme. Ohhhhh. Cutie pie. Fusse Cecilia May you have rocked our world.
Jeg burde ha´haft en kanin i mit voksne liv. Da jeg ikke er kattemenneske og måske heller ikke så meget til hunde. Ville da ha´været top hyggeligt i min ung pige hybel. Så var jeg ikke kattedamen – men kanindamen. Det er også lidt mere street.

Nå. Nu vil jeg hoppe hen og kigge papirerne igennem på lejligheden. Wish me luck.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#RABBITLOVE..