YOGA // LEAVE YOUR EGO..

#RABBITLOVE..

foto 2

 

Ja. Når man straffer sit barn ved at være enebarn. Så må man jo ty til nogle dyr, for at erstatte den stakkels sjæl. Derfor har vi fået Fusse Cecilie May i familien. Hun er en lækker (laks) kanin på 9 uger (dog synes jeg godt nok hun er en stor én af slagsen). Jeg har på fornemmeren, de har snydt mig. Jeg tror ikke helt det er en dværgkanin. Det er godt nok en stor dværg. ???

Men hun er en frejdig kvinde, der er fyldt med godt humør og masser af kugler at skyde med. Hun formåede af ren kærlighed, at overskide den hvide IKEA sofa, og Mr M.
Heldigvis er det sådan nogle små knaldede pøller der kommer ud af maskinen, som lige kan samles op med hånden. Ja hånden (iflg. Bella). Så sarte er vi jo ikke her på matriklen. Bella mente sågar at de bare kunne komme tilbage i hendes madskål, for det lignede jo alligevel det hun spiste i forvejen.

Jeg er sgu stol af hende – hun går ind for genbrug og grønt miljø. Hvad skal der dog ikke blive af den pige. Jeg fornemmer noget Mensa med den intelligens. ; )

By the way. Jeg tror sgu vi har købt en lejlighed fra Feb 2016 – nu skal vi hen og se på de sidste papirer i morgen. Og hvis det stemmer overens med hvad vi har set indtil videre, så sætter jeg mine kragetæer på en købsaftale, sælger min sjæl til djævlen og så er jeg den (fattige) ejer, af en lejlighed i Nordhavnen. Jeg er så spændt. Yaaaay.

Acie og jeg kommer til at være “naboer”, så vi har aftalt vi skal have en kop telefon og en spand transport service snor. Så hun kan sende alt hendes hjemmebag min vej. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sende hendes vej, andet end et styks barn, en kanin, sure sokker og M når han ikke kan opføre sig pænt. Men det bliver så hyggeligt. ; )

Jeg skal nok holde jer opdateret, når jeg har været der. Kryds fingre for, man ikke skal give sin næstefødte for at eje lejligheden.

Sov sødt.

XX
R

 

14 kommentarer

  • Nanna

    hehe hvordan kom I dog på det navn? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Fusse hed min gamle kanin, da jeg var på Bella´s alder. Cecilia har jeg ingen anelse om. Det var Bella der fandt på det. ; ) May hedder både Bella og jeg til mellemnavn, efter min morfar. (Yep. Det kan en mand (åbenbart) godt hedde).

      Så det blev hendes navn ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna

      Hvor sødt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Er det nu jeg skal fortælle at Bella faktisk har fat i noget? Kaniner æder faktisk (noget af) deres egen afføring fordi det er sundt for dem?
    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Whaaaaat.. Yiiiiks. Det er klammo. Så skal jeg ikke tunge slaske med hende ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Den er ret stor i forhold til at den kun er 9 uger, så enten er jeg ret overbevist om at det ikke er en dværgkanin eller også er den ældre end 9 uger. 😉

    Kærlig hilsen fra en anden kaninejer. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tænker det også selv. Men anynoodle. Hun skal ikke spises og Bella er top glad for hende. Hun er satme også cute. Kunne kramme pelsen af hende. Har du din(e) kaniner indenfor?

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Skal i så flytte permanent ind til byen eller er det bare investering? 🙂 undskyld hvis jeg er for nysgerrig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Vi sælger vores hus, og ser hvor vejene tager os hen. Måske vi skal bo i den permanent. Det finder vi ud af, når den er færdig i Feb. De har jo ret til at skyde byggeriet et par mdr eller tre #røvhuller. Så det kan være den først er færdig til næste sommer. Så man er lidt i LIMBO, hvis huset bliver solgt. En ting er sikkert. Vi skal IKKE bo i hus mere.

      ; )

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie

      Iiih hvor lyder det spændende for jer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hvor ser de begge søde ud, jeg er sikker på, at de nok skal få noget specielt sammen – jeg husker i hvert fald selv, hvordan mit marsvin, Madonna, var min øjesten gennem min barndom 😉

    Er I glade for lampen som står i baggrunden? Jeg er på jagt efter en ny lampe, som ikke giver et centreret lys som mange gulvlamper gør. Lampen fra Gubi kunne være et godt bud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja de har allerede et specielt bånd. Bella krammer hende og hun prøver at stikke af .. (Haha)

      GUBI Lampen er super skøn. Plus der er lysdæmper på den, så du bestemmer selv, hvor meget lys den skal give.

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fiona

    Jeg er også selv enebarn og fik en kanin som 8 årig. Den gjorde, at jeg helt glemte, at jeg ikke var ligesom de andre børn med søskende. Utroligt hvor glad sådan et lille dyr kan gøre en 😀 Krydser fingre for lejligheden! Kram og gode tanker jeres vej 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Perfekt. Det giver mig lidt ro i sindet. Tænker vi skal have en hel gård med kaniner ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOGA // LEAVE YOUR EGO..