TJEKKER UD..

RIKKES TAKE ON THE WORLD // TANKER..

 photo OHOslashJSKIPPER_zpsd93eecd1.jpg

Der er mange ting der undre mig, her i livet f.eks:

Hvordan det kan være, der er så få sæsonner af SUITS, når der er så mange af BREAKING BAD – Seriøst (som Bella ville sige). Hvor meget Coke kan man koge på 9 sæsoner. Det er altså en ommer! Specielt, når nu ham Gabriel Macht er såååååå pæn – og Patrick J. Adams for den sags skyld også. Nam Nam.

Hvorfor bor man ikke bare i New York – jeg ville passe så godt ind der. Er sikker på, jeg er forbyttet på sygehuset, og mine rigtige forældre bor i SOHO, Meatpacking eller Greenwich Village. Altså Upper East Side dur også. Men er bare sikker på, de er mere sådan lower – hipster typerne i ved ; )

Hvorfor ser mænd så meget sport? Der er jo ALTID en eller anden sportsgren, der “kun” kommer hver 2 eller hver 4 år. Tror de bevidst prøver at snyde os kvinder. Der er jo altid noget at se. Der kommer sgu da ikke The Kardashians, hver dag..!! Det burde der så.!

Hvorfor må man ikke ryge inde på diskotekerne mere – nu stinker der jo bare af prutter og surt gulvtæppe. Så var røg sgu da lidt bedre. Måske ikke dagen efter – men nogle gange, skal man også bare leve I momentet .?

Hvorfor elsker jeg “den store bagedyst” så meget, når jeg ikke selv kan finde ud af at bage.?

Hvordan kan man allerede føle sig dum, når man kigger i sin datters skolebøger.. Det er ikke de bøger vi havde, da jeg gik i skole. Hvad skal det ikke ende med.?

Hvordan kan det være, jeg er sådan en tarvelig cyklist – når jeg ikke råber skældsord, når jeg kører i min bil?

Hvorfor er der altid hul i bunden, på en pose poletter – der er virkelig meget lidt i dem, og de forsvinder lige så hurtigt, som man åbner posen.

Hvorfor bringer Tequila altid dårlige minder – noget med Kentucky, en fest i skoven, et badekar og noget blåt tyggegummi på en hvid rullekrave. Noget værre rod. Men den historie skal i nok få engang. ; )

Hvorfor er der så langt til Fyn – når jeg nogle gange ville ønske, jeg havde en Hulubulu navle og kunne trykke på den – og når jeg åbnede mine øjne igen, så var jeg hjemme ved min Mor og mine veninder

Hvorfor kan mænd ikke ha´menstruation? – Det er sgu da mega tarveligt, at vi kvinder bare har trukket det korteste strå, på ALLE fronter. De burde prøve det bare én gang, så ville de måske forstå, hvorfor vi er lidt gnavne engang i mellem ; )

Hvordan er jeg blevet sådan en Mor, der står ude på vejen og ryster på hovedet, og sender onde blikke til folk der kommer i høj fart, på vores vej? (Gnavne gamle kost)

Hvordan kan vi bo på en bakke, og stadig få vand i kælderen?

Hvordan kan det være, at jeg har så mange gode intentioner med hensyn til min træning, men røven er altid bare lidt tungere end fødderne?

Hvorfor bliver jeg altid så hidsig, når jeg har det “kvindelige” – der skal “alle mand over bord“. For ellers slår jeg nogen ihjel.

Hvorfor går vi mørket i møde, når vi har så meget bedre af masser af sollys.?

Hvorfor søger kroppen mod Syd når man runder 30? – Mænd ældes med ynde – ligesom vin. Jo ældre en årgang, jo bedre en flavour.

Hvorfor skal man betale ejendomsskat, når man har set en taske, der koster det samme. Jeg flytter hjem igen. “Verdamt”.!

Hvordan kan vi kvinder forvente, at en mand kan læse vores tanker, når han ingen gang selv ved, hvad han tænker.?

Hvordan kan det være, at man modtager en check på 200 kr fra H&M, når man har shoppet for ca. 15.000 på et år.. – hvem har spist resten af den?

Hvorfor er jeg ikke født med smalle hofter og små fødder – i stedet for mine fødedygtige hofter og store ski?

Hvorfor forstår Mr. M ikke mine 300 par sko og ligeså mange jakker – når han omtrent har det samme antal, flasker vin? Mine ting giver glæde – hans giver hovedpine.

Hvorfor er der altid så meget måned tilbage af ens penge?

Hvorfor er det ikke Fredag i dag, så ville jeg stadig ha´2 dage mere af min weekend ; )

Her var lidt af de tanker jeg går med – vigtig viden – ligegyldig info?

Dejlig lørdag Chicks.

XX
R

 

 

 

5 kommentarer

 • Vi har en skræmmende ens tankegang 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Haha – dejligt at vide, jeg ikke er alene ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Der fik du lige smilet frem, you make my day girl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   At your service 🙂 dejligt jeg kan få dig til at smile. Endelig send noget min vej ..

   Dejlig Lørdag

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ha ha Rikke, ja gad vide hvem der har de gyldne svar på de helt og aldeles kloge spørgsmål, for jeg er ret sikker på størstedelen af kvinder der læser med, netop tænker sådan. Tak for grinet, sidder her og smiler og er glad for andre kvinder tænker sådan.
  Knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TJEKKER UD..