HOME SPA FOR THE SICK SOUL..

SPANX UP YOUR LIFE..

Skal du på date med din kæreste/mand eller tinder date på lørdag – Jeg er så fucking misundelig på dem, der kan bruge Tinder.. Tænk bare at kunne trykke “dutter ikke” og videre til den næste mand.. What a joy. De burde lave tinder for dem der er i forhold.. Nååå nej. det er nok det der hedder Vitoria Milan. Bliver så vred hvergang jeg lytter til den reklame. Sikke noget lort!

Men hvad end din dating situation er, så har jeg 4 modeller fra SPANX der måske redder din tøjkrise (eller din røv) .. ; )

spanx

1. Look At Me Leggings // 2. Original Footless Body – Shaping Pantyhose // 3. Super Power // 4. Tight End Tights ..

1: Look At Me Leggings – dem kan du bruge når du træner eller bare har lyst til at have “jeans” agtige bukser på, med en opstrammende effekt. Elsker dem og de redder enhver dårlig dag i træningslokalet.

2: Original Footless Body Shaping Pantyhose – Dem bruger du under dine jeans eller lange kjoler, for at give dig timeglas shape.

3: Super Power – Bruges under dine korte kjoler eller ovenpå dine egne strømpebukser for opstrammende effekt.

4: Tight End Tights – Strømpebukser med opstrammende effekt ved numse og lår. Bruger tit disse og så et par Wolford uden over, for at give dem, et mere tæt look.

Jeg håber I kan bruge de links jeg har puttet ind, for da jeg sidder i Schweiz, så kommer den med nogle udenlandske nogen af slagsen. Ellers må I lige google modellerne.

HUSK Du kan altid have nude farven under sorte textiler – men du kan ikke have sort under nude. 

Happy Valentines – held og lykke ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME SPA FOR THE SICK SOUL..