Caroline blomst

SPANX BABY..

Mange skriver ofte ang. at jeg bruger SPANX hver dag og hvad de gør for en… De er bare en kvindes bedste ven. Der er ikke mere at sige til det. De giver mig support og støtte til alle de slappe områder.. De får mig til at føle mig som om jeg er 25 år igen og glemmer for “a moment” at det er jeg altså IKKE….

Mine favoritter inde for Shape Wear er disse 4 modeller at jeg har valgt..

SPANX

Men jeg har udvalgt 4 modeller som jeg syntes dækker godt det at man kan starte op med:

Model nummer 1 // Er mine yndlings TIGHT END TIGHTS, strømpebukserne at jeg altid har på. De giver det vildeste hold fra lårene og op på numse regionen. Man kan få den i en helt høj version også, men den behøver man ikke hvis man skal bruge den i hverdagen.

Model nummer 2 // IN POWER LINE -POWER PANTIES. De er i samme kvalitet som et par strømpebukser bare lagt dobbelt. Dem har jeg altid på når jeg har “røv slaske bukser på” som min lillebror kalder dem. Det er de oversize bukser som vi tøser jo godt kan lide at gå i. Men hvis vi kiggede os selv i et spejl bagfra, så ville man opdage til sin skræk – at der faktisk er søgang i balderne, hvilket bare ikke er særlig charming, slet ikke hvis man regner med at få et “kran på krogen” i byen. Denne model findes i to versioner også en der går helt op under barmen, hvis man gerne vil have ekstra hold på ens “back fat”. Dem her ville jeg bruge under en løs kjole eller oversize bukser. De kan ikke bruges til skinny jeans, der findes en anden model, man skal bruge til det.

Model nummer 3 // LOOK AT ME LEGGINS.. de er simpelthen for vilde… Jeg bruger dem som træningsbukser, fordi de bare får en til at ligne at man har trænet i 100 år. Du kan smide en mønt på din bagdel og den vil flyve lige retur. Den er helt tyk i kvaliteten og slimmer ens ben “like crazy”.. Hvis man er til leggins og bruger det om sommeren, vil jeg anbefale disse. De er ret spicy i pris, men de er pengene værd.

Model nummer 4 // Strømpebukser til gravide. Jeg syntes at det var vigtigt at belyse at der er rigtig mange der er “pregorgious” i denne tid og bestemt også på bloggen. De her får en til at strutte af “lækkernes”. Hvilket nok er noget at man har allermest brug for når man sidder og skriger på “jodbær” i Januar måned. Forkæl dig selv.
SPANX Skema
Det her er skemaet man skal kigge på når man skal finde ud af hvad str. man skal bruge i SPANX produkterne. Kig på KG og på HØJDE så finder du det felt du ligger i.

HAVE YOUR CAKE AND EAT IT TOO.. (SPANX motto) – And I like it.

Det her er mig der har SPANX på – Som i kan se på billedet, der får man “hejst” bagdelen for trust me, sådan ser den ikke ud nøgen.. desværre.. Øv! SPANX giver også en, en timeglas silhuet… Som vi jo godt kan lide.

Thank you very much 😉

SPANX2 SPANX NUMSE

Alle kvinder har brug for SPANX – Vi er for gamle til at lade vær 😉

33 kommentarer

 • Fantastisk indlæg. Mit problem er ofte, at jeg har ret lange ben i forhold til resten af kroppen. Hvordan er de i størrelsen? Når du køber dem til din højde, passer de så perfekt, og har du så lange ben? Jeg har nemlig normalt en ca. 36 inch længde i bukser 🙁 Problemet er derudover, at min højde vist ikke passer med vægtkurven 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Altså som regel skulle det bestemt passe.
   Jeg er 175 høj og 54 kg jeg bruger en str. A og de passer mig fint. Men det er selvfølgelig heller ikke en 36 i ben længde. Men kig på skemaet med højde og kilo så skulle det altså passe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det kan godt være at du altid ævler om hængepatter og hængerøv, men jeg synes nu du har en ganske læksi krop! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Smooootch.. Hvor er du sød 🙂 man har jo altid sin ømme områder – og tænker det er lidt upassende at jeg viser mine hænge patter … Smil… Måske det skræmmer en masse væk og det går jo ikke. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg syntes tit at de dersens stramme-ind-tingester giver mig ondt i kroppen eller er det kun mavedelle-presser-trusserne der giver mavepine??
  Giver spanx også fladere mave? Eller er det kun bagdele de ‘fixer’?
  Ciao fra mig der er gået i krig mod PCO-dellen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hvis de gør ondt, så har du købt det forkerte mærke eller str. De må ikke give ondt. De strammer klart maven op og de giver den flotteste timeglas form.

   😉 i love

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Tror de er billigere på Asos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det tror jeg du har ret i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Men størrelserne på Asos er f******** up!
   Man kan ikke bestille A, B osv. og de kan ikke svare på hvad deres størrelser svarer til.
   Hilsen en som fik en forkert størrelse sendt. Suuuuuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg er i chock over at de sælger SPANX på den måde.. Sådan er det aldrig blevet solgt ej heller muligt at følge deres skema på den måde… De bliver solgt i A B C D normalt.. B er Small som regel.. Men de må ikke sælge det på den måde. Jeg ville finde et andet sted og købe dem.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tusind tak for et genialt indslag. Ærlig som altid:)
  Villle høre om du ved hvor stram model nr. 2 er ved afslutningen på benet? Jeg er en kvinde med fyldig lår, der forhåbentlig snart bliver mindre. Har prøvet noget linende før, der desværre bare gjorde jeg fik en pølse, hvor modellen stoppede på benet. Det er til brug, som du skriver, ved slaske buks eller nederdel af en art.
  Igen tak for en fin blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tak for intro, jeg har jo stadig tilgode at få mig et par..Og tro mig, I need it!! SO MUCH!!!
  /h

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   De virker altså SÅ meget 😉

   Dejlig aften i aften. Det bliver jo så hyggeligt.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og deres måleskema virker?? Jeg bruger normalt L i det meste tøj, men ifølge måleskemaet ville jeg skulle have M i spanx.. Er jo bare bange for at bestille noget som er for småt/stramt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det har virket på mig hver gang.. Hvis du skal have strømpebukser, så skal det jo hedde A, B, C … Og hvis du skal have noget fra SPANX som er i str. Så skal du købe efter den str. Du bruger. 😉 hvis det er fordi du lægger i en str B og du tænker det er en M så se på hvor mange Kilo den spænder over. Deres skema passer altså meget godt.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Tak for guiden!
  Jeg sværger også til stram op. Har pt en ting spanx – men efter din guide bliver set helt sikker udvidet. Må så sige at jeg til strømpebukser og nummer 2 foretrækker dem der når op til babserne ellers synes jeg de kan have tendens til at give en uheldig talje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Pia.

   Det er også alt efter hvor man har brug for sin support. Jeg har mest brug for den på numse delen, jeg har ik så meget backfat.. 😉

   SPANX rules … Wheeeee

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Egentlig heller ikke backfat, der plager mig, men synes de ser bedre ud i siden, hvis se går helt op:-) men må forsøge mig frem 🙂
   Tak igen for guide:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hvilke ville du anbefale under skinny jeans? ( og jeg er til de høje udgaver, ikke pga back fat, men pga den muffinshape som de andre vil give mig i siderne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise M.

  Hej Rikke.

  I skemaet ender jeg i B, men hvad svarer det til når man skal bestille dem på asos?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg må lige tjekke asos.. For det giver ingen mening.. ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du ikke har læst mit indlæg om SPANX så find det her sammen med skemaet over […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, FANTASTISK indlæg. Du er simpelthen for morsom. Og du har givet mig lyst til at prøve et par af disse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Signe..

   ALLE skal prøve dem, ingen må lade vær.. Det er et must at gå med SPANX 😉

   Prøv det prøv det..
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Rikke.
  Håber ikke dy synes det er alt for irriterende med så mange spørgsmål vedr spanx ;P men men jeg har købt en kjole som netop kryber sig op mellem ballerne men den har også rimelig dyb ryg så de må ikke være for høje men vil gerne have de stadig strammer ind på de såkaldte “bollehåndtag” 😉 hvilke synes du jeg skal vælge at investere i? 🙂
  Ps tak for en super inspirerende og ikke mindst humorfyldt blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kan du ikke sende mig et billed af kjolen, så kan jeg vurderer det ud fra der.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] H&M TREND // Blueshirt CACHAREL (Nelly.com) // Skirt MONKI // Stockings SPANX // Ring martin maison margiela (Købt i Strøm) // Bracelet HERMÈS // Shoes […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caroline blomst