OUTFIT // BRRRRRR...

SPANX // RE-POST..

SPANX
Der er så mange der har spurgt ang. SPANX – hvilken modeller der er mine favoritter. Så tænkte at jeg ville lave en re-post i ny udgave af SPANX indlægget.

Først vil jeg lige fortælle om hvorfra jeg kender SPANX. For 2 1/2 år siden blev jeg kontaktet af et Svensk firma der havde rettighederne til SPANX, Stella McCartney Lingeri, Elle Macpherson, Hollywood Fashion Tape og HANKY PANKY. Alt sammen inden for undertøj. Ham der ejede firmaede havde hørt om mig og ville tilbyde mig et job som salgschef i DK. Dette betød at jeg skulle starte mærkerne op fra bunden i DK helt alene. Det var 5 mærker og bare et kan være hårdt at starte op, når der kun var 2 faste kunder.. Så jeg vidste det ville blive et stort stykke arbejde og jeg forelskede mig med det samme i SPANX. Jeg så hvad den gjorde for min krop og blev en totalt SPANX junkie. Jeg kunne ikke leve uden SPANX og kan det stadig ikke – jeg føler på mange måder at SPANX har givet mig min selvtillid tilbage, fra efter jeg havde født. Min krop havde bare ikke den samme 25årig fasthed, kødet var havde nået sin sidste salgsdato og jeg trængte til seriøs hjælp. Hjælpen blev SPANX. Men resten af historien kender i jo – mit liv ændrede sig efter jeg blev kørt ned og jeg har derefter ikke arbejdet siden.

Men jeg har udvalgt 4 modeller som jeg syntes dækker godt det at man kan starte op med:

Model nummer 1 // Er mine yndlings TIGHT END TIGHTS, strømpebukserne at jeg altid har på. De giver det vildeste hold fra lårene og op på numse regionen. Man kan få den i en helt høj version også, men den behøver man ikke hvis man skal bruge den i hverdagen.

Model nummer 2 // IN POWER LINE -POWER PANTIES. De er i samme kvalitet som et par strømpebukser bare lagt dobbelt. Dem har jeg altid på når jeg har “røv slaske bukser på” som min lillebror kalder dem. Det er de oversize bukser som vi tøser jo godt kan lide at gå i. Men hvis vi kiggede os selv i et spej bagfra, så ville man opdage til sin skræk – at der faktisk er søgang i balderne, hvilket bare ikke er særlig charming, slet ikke hvis man regner med at få et “kran på krogen” i byen. Denne model findes i to versioner også en der går helt op under barmen, hvis man gerne vil have ekstra hold på ens “back fat”. Dem her ville jeg bruge under en løs kjole eller oversize bukser. De kan ikke bruges til skinny jeans, der findes en anden model, man skal bruge til det.

Model nummer 3 // LOOK AT ME LEGGINS.. de er simpelthen for vilde… Jeg bruger dem som træningsbukser, fordi de bare får en til at ligne at man har trænet i 100år. Du kan smide en mønt på din bagdel og den vil flyve lige retur. Den er helt tyk i kvaliteten og slimmer ens ben “like crazy”.. Hvis man er til leggins og bruger det om sommeren, vil jeg anbefale disse. De er ret spicy i pris, men de er pengene værd.

Model nummer 4 // Strømpebukser til gravide. Jeg syntes at det var vigtigt at belyse at der er rigtig mange der er “pregorgious” i denne tid og bestemt også på bloggen. De her får en til at strutte af “lækkernes”. Hvilket nok er noget at man har allermest brug for når man sidder og skriger på  “jodbær” i Januar måned. Forkæl dig selv.
SPANX Skema
Det her er skemaet man skal kigge på når man skal finde ud af hvad str. man skal bruge i SPANX produkterne. Kig på KG og på HØJDE så finder du det felt du ligger i.

HAVE YOUR CAKE AND EAT IT TOO.. (SPANX motto) – And I like it.

Ville der være interesse i at jeg åbnede en lille SPANX butik her på bloggen? Jeg kan jo rådgive jer om str. og model. Vil lige stærkt pointerer at jeg intet har med det Svenske Firma mere, så det her har ingen interesse for dem…

SOMEBODY ELSE HAS A CRUSH ON SPANX… læs her om det hos fit4livin. 

44 kommentarer

 • Ja for fanden Rikke!!! – You can do it 😀
  efter at jeg har fået mine har jeg ikkebrugt andre. Jeg har værte inde for at ville købe nogle forskellige par, men jeg kan simpelthen ikke overskue det 🙁
  Men jeg vil vildt gerne have nogle flere!!!
  Og jeg kunne da ikke forestille mi andre end dig til at guide mig igennem junglen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er en aftale, så sørger jeg for at der kommer noget SPANX på bloggen.

   Jeg vil gerne være den store SPANX guru – men kun fordi jeg elsker det. Kan godt forstå det er en jungle.

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så glad for du introducerede mig til SPANX verdenen! Ved ikke hvordan jeg har kunne leve uden 🙂 Har faktisk skrevet et indlæg om det (og et tak til dig, for at have introduceret det) lige her http://fit4livin.wordpress.com/2013/01/16/my-secret-tip-spanx/#comments. Tror jeg skal prøve de leggins som det næste til træning.

  Mange tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Danica,

   Jeg har opdateret mit indlæg og linket til dit 🙂 tak for info.. Nu vil jeg spise noget kage og smide noget SPANX på … *smil*

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Skjernø

  Bestemt interesseret. Jeg haft kig på look at me leggings længe, men synes det var dyrt når jeg ikke er sikker på str ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   hvad str. er du i tøj? lige på den model, der går den efter din tøj str. ellers alle andre er målt på højde og kg.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Skjernø

   Jeg er en str 42, hvad str skal jeg så bruge? På forhånd mange tak for hjælpen;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   36/S 38/M 40/L 42/XL men det er så forskelligt hvor man ligger på KG listen. Så udfra det jeg har skrevet kan du se hvilken str. Der vil passe. Nogle er oprigtigt en str 40 men tager en str 42 for at det sidder lidt mere løst. Jeg kan godt finde på at gå en str op – for at få det mere bekvemt.
   Men du vil elske dem. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Skjernø

   Tak for svar ;-)) Jeg starter med at prøve dem, så kan jeg prøve nogen af de andre når du begynder at sælge :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Wuhuuuu Heidi.

   Skide godt, så er vi SPANX Søstre 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • god ide med butik, jeg kunne da godt bruge et par :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   jamen så må jeg jo igang med at stable det på benene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvilke hjemmeside kan man køber dem?
  Ville være cool hvis du solgte dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg har lavet en masse links på det indlæg jeg har lavet – men overvejer selv at sælge dem fra bloggen. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jaaaa gør det, jeg blir helt sikkert kunde. Havde lige besluttet at få fat i et par, men efter dette indlæg er der da flere jeg må eje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jamen det vil jeg helt klart gøre. Jeg køber dem under modeugen. Så er de på bloggen midt Feb. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvilken str bruger du i model 1? Dem vil jeg købe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg bruger str. B den går op til 68kg men hvor høj er du? := Jeg er 175

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Via linket til Nelly vises str i x-small/small/osv. Jeg er 165

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg ændre mit indlæg kig om 2 min. så sætter jeg skemaet over hvad str man bruger på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Kære Rikke

  Så god en ide med lidt vejledning og evt. salg. Læser bloggen hver dag og nyder dine indlæg. Jeg er ikke i det yngre segment længere, så jeg vil sikkert også elske gode strømpebukser, der hjælper med at sætte tingene på plads. Hav en god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette

   det er ligegyldig hvor gammel man er hvor tynd man er.. ALLE har brug for SPANX 🙂

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvis man skal have de almindelige strømpebukser, og jeg er ca 165 cm og vejet ca 57.. Hvad str skal man så have? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Så ville jeg tage en str. B 😉 det er det jeg bruger også.

   Dejlig Melodi Gran Prix aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Tak.. 🙂 er det en x-s,s,m eller l??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er da bare igang med at få bikset en shop på benene, jeg har endnu tilgode at prøve et par, men de skal da helt klart indgå i min strømpe samling. Går nemlig tit i kjole og nederdel.. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja man kan ikke leve uden SPANX… jeg er jo også kjole pige 😉

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Når man hader de tilbøjeligheder man selv har, til muffin-form og mave, der ligner at man er i 5. måned sidst på dagen, skal man så ikke gå efter de modeller som går højere op end til navlen?
  Jeg lurer på et par tights og så synes jeg at de power panties lyder som en fin idé til mine nye Zoe Karssen sweatpants eller sommerens libertybukser (når det bliver lunt udenfor, er blomstermønstre på benene, pludselig top chikt af en eller anden grund).

  Jeg synes at det kunne være cool, hvis du kunne være vores Spanx guru!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Trins 😉

   Så ville jeg bare vælge de alm. strømpebukser. 🙂 Har du tænkt over hvorfor du hæver sådan i maven? tænker bare der er så mange i DK der døjer med gluten allergi og aldrig finder ud af det.. Det er ikke sundt at døje med hævet mave, det er fordi man indtager noget at man ikke kan tåle i løbet dagen.. Ja nu går der mor i mig, hva ? 🙂

   Men prøv at tænk ovr hvad du spiser også måske skriv det ned 🙂

   KH
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Hej Rikke,
   Tak for dine tips!
   Grunden til min wannabe-gravide mave er fordi mine mavemuskler ikke samlede sig igen efter mine to fødsler, så jeg har også fået mig en mild navlebrok, plus at det ses nemt når jeg har spist. Mega irriterende og en stor operation, hvis det skal fikses, så jeg hælder mest til Spanx!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ahhhh… OH NO!! Preggy mavse er tarveligt. tænk sig hvad vi går igennem.. tør slet ikke om tage et spejl og kigge “DOWN THERE” lad os bare sige at jeg bliver ikke vokset mere – kan ikke overskue at der er nogen der skal kigge på “Noget der var engang” til det der er der nu… NO NO NO…!!
   Men hvad med en trænings bold og 3 x 12 øvelser pr. dag hvor du træner maven, det burde altså hjælpe. 😉 Ellers skal vi sgu nok holde sammen på dig med noget SPANX…

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Jeg er lidt tabt bag af en vogn hvad angår sjov træning, så hvis du kan være mere konkret omkring hvordan du lige ved at man kan toptune sin mave, så lytter jeg.
   Min udfordring er at jeg skal ligge og holde på maven imens jeg træner, ellers føles det ikke rart mht min navle som popper ud som en anden gravid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg ville anskaffe mig en bold. Jeg træner rigtig meget på træningsbold for maven og “los røvos.”… lægger mig ovenpå den og ruller mig helt frem på den, så mine fødder hviler på den, mens jeg har hænderne på gulvet. så trætter du bolden ind under dig så dine fødder er helt under maven. det gør du 3 x 12 gange, det hjælper mucho.
   eller prøv dette link http://iform.dk/traening/styrketraening/flad-mave/traen-din-mave-flad-med-redondobold

   Go´dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   En redondobold…. anede ikke det fandtes…
   Der der du beskriver…. ligger du så på siden “på maven”? “Fødderne helt inde under maven”? Øøøøhhh… er du slangemenneske eller? 😀 Jeg kan slet ikke lige se for mig, hvordan det skulle lade sig gøre? Kunne du ikke lave et videoblog-indlæg? haha! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] // Knit KENZO // Skirt MONKI // Strømper SPANX (YOU KNOW IT) // Sneaks Isabel Marant // Øreringe ASOS Inspiration fra Laura STYLE JUNKIE de var […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] // Strik KENZO // Skirt MONKI // Stockings SPANX // Sneaks ISABEL MARANT // Bag ABACO PARIS // Sunglasses […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  ligger du på siden ELLER “på maven”, mente jeg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg ligger på mavsen til at starte med og trækker så med hænderne min krop helt frem så fødderne er på bolden. der skal de blive under hele øvelsen. træk så fødderne til dig.. så de ender under maven – spænd op i maven og røven mens du gør det. SUPER god træning.
   lidt slange menneske er man vel altid 😉

   Go´træning

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Nå, nu har jeg lige bestilt et lille sæt med bold og diverse fra IFORM… SÅ billigt (hvis man husker at afmelde bladene igen efter 3 måneder :-)). Så må vi se om det der boldsjov er noget for mig.
  Man må gå så grueligt meget igennem. Men sikke smukke børn man har fået sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at jeg kom hjem i et stykke. OUTFIT // Jacket H&M TREND // Dress ZARA // Stockings SPANX // Boots ZARA // Bracelets APROSIO & CO find dem her // Earrings – Rings STINE […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Rikke – dronningen af Spanx:-)

  Ved du om der er nogen butikker, der forhandler Spanx? På et tidspunkt kunne man godt få det i Magasin Lyngby, men det kan man ikke mere.

  Skal nemlig bruge nogen på lørdag, så jeg tør ikke helt løbe an på at købe dem på nettet.

  Kh Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Kirsten 😉

   Jeg tror at Magasin i City har dem – det ville være mærkeligt hvis de ikke har det mere. Skal du have kjole på..?

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ASOS meget lille i str. har en small og den sidder meget tæt // Knit FTC Cashmere // Stockings SPANX // Scarf TOOGOODTOBEBASIC Navy color // Leopard Shoes VANS købt på EBAY men find dem her // […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // BRRRRRR...