PANCAKE KINDA WEATHER..

M O N D A Y B L U E S..

foto 7

M O N D A Y S..

I dag er en af de dage, hvor jeg bare burde blive i sengen..!!
Jeg har haft ondt i maven hele dagen, og ikke rigtig fået trukket vejret, helt ned i maven. Lavet fejl på fejl, på arbejdet og bare nosset rundt i den.

Der er mange grunde til det, men én af dem, er grundet hvordan vi taler til hinanden på nettet. Jeg kan næsten fremprovokerer en menstruation over det. Det går lige i maven på mig.
Mange har valgt at kommentere negativt (heldigvis flere positive) om min bror på nettet, og det gør mig sgu ked af det. Mange har ment han har gjort det, for at promoverer sig selv. Men det er da den dårligste PR i min verden, for det har aldrig været ham selv, der har delt det på nettet. Så hvis han ville frem på TV eller avisen, så havde han nok selv taget kontakt til dem.

Så er der mange der har haft en mening om det han har skrevet. Hvorfor han har skrevet ordet “Muslim”. Som om det var noget farligt eller negativt. Hvorfor han har valgt at putte muslimerne i “kasse”. Men som situationen er, så er det jo “dem” det omhandler lige nu.
Om han ingen respekt havde for ham den stakkels “jøde” (hvis man må sige det ord, i dagens Danmark) som døde, foran den jødiske synagoge. I vores familie har vi sendt de dybeste tanker og kærlighed til Dan Uzan´s familie. Det er ikke mere end 6 mdr siden, jeg selv var til surprisefest med ham. Vores ven i vores vennegruppe, var rigtig gode venner med ham, og han har desværre mistet en tæt ven. Så vi føler med dem.

Ved ikke om folk ikke forstår, at Rasmus altså ikke går ind for vold. Og på hans skilt står der STOP HADET –  det er jo ment, imellem alle racer og religion. Rasmus går ikke ind for vold og slet ikke drab. Tværtom. Han ville redde en sommerfugl, hvis det var nødvendigt.

Rasmus er typen der arbejder non stop i 6 mdr, og så rejser han ud i verden, for at hjælpe andre mennesker. Han er typen der ville gå med bar røv, hvis det gjorde, at andre kunne få tøj på kroppen.
Han er altid helt blanket af økonomisk, plus ekstra gæld, når han kommer hjem fra hans rejser, fordi han har betalt enten tandlægeregninger, skoleudgifter, nye sko og tøj, til familier der ingen midler har. Han arbejder med handicappet folk – og har besøgs venner på et plejehjem uden løn. Han bruger sin fritid på, at hjælpe mennesker, som har brug for et ekstra kram eller kærlighed.

Han er i min optik, et rigtig godt menneske. I min optik altså. Men jeg kender ham også – og jeg ved hvad han mener med det skilt. Jeg kan også godt se, hvis det kan misforstås, og folk tror han har valgt en side. Det har han IKKE. Han har bare rejst i mange muslimske lande, og har set de bedste sider af familier i andre lande, hvor gæstfrie de er og de har altid stået med åbne arme. Det er der jo mange religioner og folkefærd der gør. Måske ikke så meget Danmark, men ellers.

Men hvis der næste uge kommer noget med en homoseksuel mand, der har fået tæsk. Så ville han også stå med et skilt der. Hvis militæret vil boykotte Nutella i feltrationerne eller hvis der er mindre vind på cykelstierne og ingen sex på lærerværelserne, så ville han også stå der, med et skilt. Det drejer sig ikke kun om ét folkefærd. Det gælder bare om kærlighed.

Han vil bare gerne sprede kærlighed. Og det elsker jeg ham sgu for. Hvis nogen mener det han gør er forkert, så kan de jo altid bruge 4 timer af deres fritid, på at stå på strøget med et skilt. Jeg ved at Panduro har mange fine ting, man kan bruge til at fremstille sådan et skilt med. Men det er der jo ikke mange der vil.

Lad os huske – man skal ikke skrive noget på nettet, man ikke vil sige face 2 face. Og bare fordi man kan kaste op på andre, er det ikke ensbetydende at man behøver at gøre det.

Bare en tanke, fra en pylret storesøster. Undskyld for min opkast. Men mit hjerte gør bare lidt ondt. Tør ikke tænke på, når Bella skal på de sociale medier. GOSH. Jeg bliver jo en love mor. HA!

; )

3 kommentarer

  • eej bliver sgu ked af at høre at folk er så dumme.. Prøv at lade være med at lytte til de mennesker og lyt til os som synes at du har verdens sødeste (og lækreste if I might add) bror!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Søde, søde Rikke. Du bliver nødt til, at finde nogle strategier til at kunne lade de negative kommentarer gå ind ad det ene øre og ud af det anden. Det må være sindssygt hårdt at alt går ind når man “lever” af at blogge, en masse energi der bliver brugt negativt istedet for positivt. Der vil ALTID være nogle der er negative eller har en anden mening, men derfor behøver du ikke at skulle forsvare dig eller dine.

    Nåh, men det var ikke for at være bedrevidende. Syntes bare det er en skam at din gode energi skal bruges forkert 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Så længe jeg har en blog, hvor den handler om mig – og ikke et magasin, om tips, tricks og trends. Så vil det altid ramme mig personligt.

      Tror bare jeg er ramt over, hvor onde folk er på nettet. Man får lyst til at dele krammer ud til alle. For der er noget galt med vores samfund. 🙁

      Tal for tanken og de opmuntrende ord 🙂

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PANCAKE KINDA WEATHER..