SUNDAY FAVORITES // PROTECT YOURSELF..

PANCAKE KINDA WEATHER..

foto 6

P A N C A K E  W E A T H E R..

I det her vejr, der må man godt synde lidt. Så for jer der også elsker pandekage, der har NUPO nu lanceret shake pandekagerne Nupo Breakfast Pancakes Original. De er ideelle til en god brunch, eller hvis man har lyst til noget lækkert til morgenmad. Man tilsætter kun vand og ryster dem i en Nupo Shaker eller rør dem i en skål.

Breakfast Pancakes Original erstatter et helt måltid og indeholder masser af vitaminer, proteiner og mineraler, med kun 211 kalorier i en hel pakke. Der bliver ca. 3 – 4 pandekager for 20.95,-

Så det føles som om man “snyder”, men faktisk giver man kroppen noget godt – det kunne da i hvert fald, have været værre – og selv her i vores pandekagehus, der elsker Bumbum dem også. Smagen er super lækker, og har en skøn eftersmag af vanilje ; )

NUPO Pandekager.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY FAVORITES // PROTECT YOURSELF..