#IFEELISENSORIC 6: CASALL TRÆNINGSTOP..

OOYD // OUTFIT ON YESTERDAY..

image

Jeg har ikke været “så meget” ude, de sidste par uger. Der har været sygdom, fødselsdag, mand ude at rejse, træthed etc. Men i går var jeg sammen med min veninde Marika, til dinner. Vi har åbenbart ikke set hinanden i 6 mdr, fandt vi ud af!!!! (Indsæt: Emoji abe med finger i næsen) Det holder jo ikke. Dog føler jeg, at det var i går, jeg sidst så hende. Så længe man har den følelse i hjertet, så går det lige.
Vi mødtes i Waterfront, til lidt mad på RAW – og en sladder om livet, og hvordan de sidste mange mdr. var gået. Jeg havde sådan lyst til at have pænt tøj på, så jeg hoppede i mine boyfriend jeans, et par stilletter og min smukke røde Chanello. Det er jo Jul. ; )

Inden jeg hoppede ud af døren, der nåede jeg lige at bestille lidt goodies hos Me&TheMet – kan I mon gætte hvad det er? Det var så farligt fint, at de kom og leverede det til mig, i Waterfront. Levering inden for 2 timer. hvabehar´? Det er sgu service på højt plan. Så hvis man panikker over, ens røv ser for stor ud i den kjole, man skulle ha´på, til årets julefrokost og den ikke dutter. Så kan du altså nå at bestille – OG få det leveret lige til døren ; )

Nu vil jeg hoppe i hælene igen – og gøre mig pæn til vores Juicy Couture & Elizabeth Arden bloggerevent om et par time.

Låge 16 finder du over hos søde Lortemor – Lige HER..

Dejlig aften

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#IFEELISENSORIC 6: CASALL TRÆNINGSTOP..