LIGE NU DRØMMER JEG..

#IFEELISENSORIC 6: CASALL TRÆNINGSTOP..

foto 2

Jeg har holdt meget fast i min træning, de sidste par mdr. Jeg har ikke skrevet så meget om det her på bloggen – da nogen synes det er kedeligt. Men der er også så mange der er gode til det, og de skal ha´ lov til at gøre det, de er bedst til. Jeg aner alligevel ikke hvad jeg skriver om (Indsæt: Emoji abe, der vinker, med rigtig meget mormorarm)..

Jeg ved ikke om jeg havde så seriøse planer, da jeg startede på denne rejse. Men jeg bliver ved med, at blive mindet om, at min fedtprocent er højere end hende her´s. Det gider jeg ikke være med til. Selv min træner, sender mig billeder af hende, når hun træner. SÅ provo´; )
Jeg er normalt ikke en der konkurrerer i konkurrencer. For jeg taber altid. Men den her. Den får hun ikke. Så jeg har stort set ikke drukket noget alkohol, i mange uger – det er der, hvor min store last er. Jeg kunne drikke hver dag… Altså ikke meget. Men bare et par glas hvidvin.. Men hvis du drikker 5 dage om ugen, ét par glas. Så bliver det til 10 genstande på en uge. Det duer jo ikke. Jeg kan på 3 uger, se den vildeste forandring på min krop. Jeg har heller ikke så meget væske i mine ben mere.. Så det hjælper da lidt.

For en måneds tid siden, der købte jeg en HUROM juicer. Nu skulle det være slut med alt det madspild. Vi smider rigtig meget frugt og grønt ud, og det gør mig sur. Jeg fik af vide af Siemens, at man med en juicer kunne spare 10.000 kr om året, ved at juice de ting, man ikke synes er “pæne” nok, til at spise. Jeg elsker det. Jeg gør det hver eneste dag. Det er et kæmpe hit. Prøver også at få M og Bella til at drikke det, det gør de også. Men kun med appelsiner og æbler. Jeg sniger nogle gange, lidt gulerødder og citroner ned i det, uden de opdager det. Muhaaahaaaaa!
Men når jeg kommer hjem fra træning, så laver jeg en juice ( HINT HINT ) af gulerødder. Rød peber. Citron. Mynte. Æble. Appelsin og lidt rodbede. INGEN ingefær. Jeg hader smagen af det lort.  Men det er godt for krop og sjæl – og vi bliver jo ikke yngre ; )

Hvis du kan gætte hvilken plet jeg har fået på min nye CASALL træningstop – så skriv det i kommentarfeltet + hvad str. du bruger.

Så finder jeg en vinder Onsdag d. 17 December..

Held og lykke

XX
R

30 kommentarer

 • Simone Sørensen

  Du har da vidst fået lidt juice pletter på din træningstop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Juice på blusen, vi må håbe det gik af? 🙂

  /Mette str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gætter på varm kakao 😉 Og jeg ville bruge en str s

  By the way; pisse sejt du har holdt fast i din træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sione

  Jeg tror du har spildt den lækre juice på din trøje, fordi du i ren begejstring ville skynde dig at drikke den 🙂 Str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Åh nej, håber juicen kan gå af. Jeg synes til gengæld, at der skal noget mere selvdiciplin til for tiden for at komme i træningscenter. Når det er mørkt, når man cykler hjem fra arbejde, så er det som om, at min cykel automatisk finder hjem på sofaen og ikke til fitness. Anyway, måske lidt nyt træningstøj vil hjælp, jeg har i hvert tilfælde ønsket mig lidt fine ting i julegave – denne vil også være fedt at vinde, jeg tror jeg er en str. M.
  KH. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det må næsten være juice du har fået på træningstoppen 😉 Hilsen Sofie, en str. M 🙂 xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Juice på blusen – håber, det kom af igen! Glædelige julehilsner fra Catrine, som bruger str M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være juice 😉

  str. M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste fortalte mig forleden at et glas rødvin svarer til en donut kaloriemæssigt. Jeg vil sgu helst sætte tænderne i en snasket donut 😉

  Og så gætter jeg på juice – str. M!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lindenskov

  Haha, du har vidst fået juicepletter på din træningstop 😀
  Str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christiansen

  Det må være juice, i det mindste dufter det lidt mere end sved 😀 Oh well, det meste plejer at kunne vaskes af alligevel.
  Jeg bruger str. m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har vist fået juice på din trøje ! Hader bare når det sker (nårh nej jeg har aldrig træningstøj på så det ved jeg ikke noget om ;-))
  Str M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mon ikke det var juicen, der ikke kunne nøjes med at være i glasset?

  Og jeg er ca. str. S. (el. 36)

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det må være lækker hjemmepresset juice 🙂
  Jeg er en str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NM

  Mon ik det er frisk presset juice med gulerod der kom på toppen ??

  Krydser finger

  Str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie G

  Mon ikke det er juice ;)?
  Str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tja juice kan være svært at få af. Tænk at du er så standhaftig. Det er sku fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Bennetsen

  juice med rødbeder i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg tror du har spildt din dejlige juice på toppen 🙂
  Str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg gætter på rødbede – og det går ALDRIG af 😉
  Str. m

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg tror, at der er kommet en plet fra juice (af gulerødder, rød peber, citron, mynte, æble, appelsin og lidt rødbede) på. Og den lyder som min favorit juice, men modsat af dig, så kan jeg godt lide juice med ingefær, så længe smagen ikke bliver overdrevet. Og fedt af du er fortsat med træningen – du ser nu brand godt ud som altid! Me – not so much! Men måske en ny træningstop kan motivere? Normalt er jeg en størrelse small, men jeg kan slet ikke have, når min træningstøj sidder tæt, så helst en medium (str. 38 i Casall), tak. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Det skulle vel aldrig være juice?

  Str.L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Juice – håber at det smagte..
  Jeg er.. ahem.. ‘velsignet’ i det område, så jeg er en XL.
  Og sej træning – det er svært at ændre vaner..
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  En juice-plet da 😉

  Str 38 (M)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillie Xenos

  Jeg tror du snublede over dørtrinet med juicen i hånden, hvor du så kom til at spilde juicen ud over blusen.
  Mon sensoric kan få juice med rødbede i af blusen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillie Xenos

  Jeg tror du snublede over dørtrinet og kom til at spilde juicen ud over blusen. Mon sensoric kan få juice med rødbede af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skou

  Det må være hjemmelavet lækker juice som endte på trøjen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Skou

   Hov og størrelse M hvis jeg skulle være så heldig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine K

  Der røg lidft juice på træningstoppen i farten. Og deler din begejstring for en juicer – en af mine bedste investeringer i 2014. Ønsker mig str. L. /Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Jeg gætter på juice! Og str. small, hvis jeg bliver den heldige. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE NU DRØMMER JEG..