LEOWULFF LOVE..

2. DECEMBER // EVERYDAY IS DR. DENIM DAY..

 photo DrDenim_zps61451a80.png

Hvis det stod til mig, så kunne jeg overleve alle steder, bare med et par jeans i tasken. Du kan style dine jeans op eller ned, alt efter hvad du ønsker. De kræver ikke så meget og denim er meget “taknemmelige” ; )
Jeg er meget magelig i mit liv, hverdag og job. Så det skal være noget der kan bruges på alle tider af døgnet – om morgenen tager jeg mine jeans på, evt. med en t-shirt og en cardigan, et par sneakers mm. “And im good to go“. Men når jeg har fri, skal jeg måske videre til et event eller ud og spise med en veninde, mr. M eller Bella. Så vil jeg gerne se lidt mere chic ud. Derfor har jeg altid en blazer og et par “pæne” sko på kontoret, eller i tasken. Jeg har ikke tid til tøj der ikke “funger” i alle henseender  i livet. Jeg mangler dog nogle nye jeans til min garderobe, da mine andre er ved at være slidte ( i måsen). Jeg kan godt gå lidt død på at vælge str. bredde og længde – derfor har jeg kastet min kærlighed på Dr. Denim – da de bliver solgt i small, medium etc. (you know the drill). Det er noget der dutter.

Nelly.com kører lige nu, julekalender tilbud hver dag. Yes! HVER DAG. Det er insano. Men hver eneste dag i december, der har de et specielt tilbud – og i dag d. 2 dec. der har de sat “KISSY og PLENTY” fra dr. denim, ned fra 399,- til 129,- … Der skal så meget “stockes” op på jeans i min garderobe. Jeg kommer til at blive så smart i en fart. Hello year 2015. Im ready ; )

Så skynd jer ind og tjekke det ud, på Nelly.com´s julekalender ; )

Ho Hoo Hoooooo…

XX
R

Sponsoreret indlæg.

2 kommentarer

  • Godmorgen til verdens lækreste tip! Jeg og my low denim hylde siger tak og rigtig god dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEOWULFF LOVE..