FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG..

DENIM X DENIM..

OKAY… I know der er alt for mange billeder af mig, mig, mig, mig – men jeg var i stødet til at redigere billeder. Ha! Er ret vild med denim x denim. Det er meget casual på den trendy måde. Skjorten er “gammel” jeg fik den i gave af mine veninder Cille og Trine, da jeg holdte operationsfest tilbage i Feb. Jeg har faktisk været top glad for den. Den er fra Vero Moda og ligner meget noget fra Isabel Marant og hey der skal ikke et mærke i nakken til at jeg køber det. Jeg vil meget heller føle at jeg har lavet et scoop af et køb og så betale en lille sum penge for det. Moden skifter så hurtigt, så når det er noget at jeg ikke kan bruge om 1 år, så skal det ikke koste noget – i min optik. Tasker og sko der er jeg villig til at betale mere… Tydeligvis. Men jeg er virkelig glad for min Chanel clutch, selvom det er fuldstændig sindssygt at give så mange penge for det.

FASHION OUTFIT

aprosio & co

CROPED

DENIMXDENIM

H&M JEANS

MINNATONKA

TUTSINUTSI

WOOP WOOP

Denim Shirt VERMO MODA fra VM på Nørrebrogade el. Amagercenteret // Jeans H&M &DENIM // Flats MINNATONKA kan købes hos Strøm // Bracelet APROSIO & CO..

5 kommentarer

  • Den er virkelig fin til dig den skjorte, giver en rigtig fin figur 🙂
    Bruger du et bestemt program til at redigere dine billeder som du kan anbefale? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jeg bruger selv GIMP det er gratis. Men super nemt at bruge. Jeg redigerer str. på billedet – that´s it. Ærligt jeg kan ikke finde ud af at ændre andet.. Haha. Teknik spasser.

      Dejlig Weekend

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gode billeder.. Nice work:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • TineLee

    Vil bare lige sige, at jeg i dag var hos Chanel i Hamborg og gramse på “din” clutch – den er altså virkelig fin! Købte næsten et par rigtig flotte sko, men kom til fornuft og lod studielånet få lidt ro 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG..