OUTFIT // DINNER DATES..

H&M // &Denim

20130512-093049.jpg

20130512-093100.jpg

20130512-093109.jpg
Mange har skrevet på mine nye jeans.. De er simpelthen SÅ fantastiske og er fra H&M’s jeans linie der hedder &Denim. Jeg bruger aldrig mange penge på jeans, for de bedste til mig plejer som regel at være fra VERO MODA eller lign.
Disse ligger i den expensive ende af hvad de normalt koster. Mener at jeg gav 369kr for dem. Der er masser af stretch i dem – og det skal der være i mine jeans, jeg kan ikke gå i bukser med fast linning, så får jeg så ondt på mine hofter. Avs. Derfor hurra for stretch. Men disse jeans hedder SKINNY LOW WAIST CN 165/64A

6 kommentarer

 • Louise JC

  De er fine! Elsker h&m jeans, især de højtaljede. Synes også cheap mondays højtaljede er gode; dejligt bløde! Jeg har et ar lige ved bikinilinjen – så jeg tåler også kun bløde bløde bukser.
  Str. 25?! Det er maaange år siden her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja de er bare så gode.. gider ikke betale dyre domme for et par notify til 2000kr… H&M works great.. 😉

   Dejlig Søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  I øvrigt – super fede jeans!! Tror jeg skal i H&M i morgen… Jeg vil også hellere bruge pengene på lækre cashmere trøjer, har lige købt 2 fra tgtbb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   jeg er på din side, vil også heller poste penge i overdele, tørklæder og tasker end det andet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hvor er de bare fine – plejer ikke at kunne overskue jeans afdelingen i h&m, men den skal vist lige have en ny chance 🙂

  Tak for en rigtig godt blog Rikke – bliv endelig ved !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Lykke.

   Tusinde tak for de søde ord, det sætter jeg stor pris på. 😉 Bukserne er virkelig og anbefale, de sidder perfekt og strækket er også lige som det skal være, de bliver ikke et nummer større som mange andre jeans.

   Dejlig Søndag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // DINNER DATES..