CELINÉ // FALL WINTER '12

NEW IN // ALLEZ ALLEZ DENIM SHIRT..


Her er købet fra lagersalget hos ASUI… Den bliver super fin til et par skinny jeans eller mine læderleggins. Både til sneakers til hverdag eller til et par højesko når man skal ud. Jeg er egenlig bedst til tøj at jeg kan bruge i alle anledninger da jeg ikke hverdag har et behov for at gå i “dress up” tøj. Vil hellere pynte sættet med en fed taske og ekstra “lir” hvis jeg skal ud. Det er et Key items for mig, når man kan det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELINÉ // FALL WINTER '12