RONALD MCDONALD BØRNEHUSET // I EN GOD SAGS TJENESTE..

THE BLUES AND LADY LASHES..

NEW IN

Det er jo nok ikke nogen hemmelighed, jeg har “2 crush” – (Okay 3.. Men det snakker vi ikke om…host! SUITS..) Men jeg er fan af Toogoodtobebasic og stor fan af deres AMAZING AMY wool/cashmere tørklæde.. Jeg har flere af deres farver, læs her, her og her – Nu er den kommet i endnu et hav af farver, incl. denne smukke “himmelblå”. Dobbelt op på lækkerhed. Det kom i brug med det samme, vejret er jo også til det… Elsker elsker elsker forår.

Ps. Tjek lige mine nye Lashes.. Hva hva?? Jeg er top glad for dem. Line fra Lashcopenhagen, var der igår aftes, og 2 timer senere – der havde jeg dådyrøjne igen. Må teste dem på Mr. M, senere, når han kommer hjem.
Lige nu vil jeg få smidt en kylling i oven, og få pakket til Bumbum, da hun jo skal mod det Franske I morgen.. To the kitcheeeeen……!

HAMBORG.. Jeg er på vej, I kan godt varme op..!! ; )

XX
R

5 kommentarer

  • stine

    Kære Rikke,

    Hvordan er tørklædet i forhold til kradse-faktor. Er det dejlig blødt og kradsefrit, eller hvordan oplever du det? Ps. Er vild med din blog:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Det kradser slet slet ikke. Jeg vil faktisk vove og påstå at det er det blødeste de har lavet. Jeg kan heller ikke selv, når det kradser ; )

      Dejlig aften.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stine

      Fedest tusind tak for svar. Det er jeg nok nødt til at hoppe på så:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Det bliver du nødt til ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare lækkert i den farve! Og den klæder dig supergodt 🙂 Kunne godt overveje at investere i det, selvom jeg er lidt farveforskrækket 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RONALD MCDONALD BØRNEHUSET // I EN GOD SAGS TJENESTE..