OUTFIT // BLACK AND WHITE..

STINNE GORELL // ONE POWERFULL LADY..

Det er sjældent at man møder nogen som man føler at man har kendt hele sit liv. Den følelse fik jeg da Stinne Gorell og jeg havde en mailkorrespondance en uge før modeugen. Den var så personlig og intense, at man slet ikke tvivler et sekund på hendes intentioner bag hendes kollektion om bæredygtighed og miljøet. Hun er dyb og alt hvad der egenligt har med det ?fasion fuzz? at gøre, det preller bare af. Hun er der fordi hun har et budskab og det rør mig sgu rigtig dybt når mennesker tænker på produktionen i deres ?åhh? så egoistiske lukkede verden af textiler. For der er ingen tvivl om at jeg har set de grimme sider af branchen, hvor folk er fløjtende ligeglad med om der står et 4 årigt barn og tramper i farve tønderne. Det eneste det kommer an på er $ ? $ og $. Jo billigere at indkøbsprisen kan blive jo bedre ? men ærligt (og jeg bebrejder også mig selv ) for jeg støtter også steder der gør disse ting, så i bund og grund er jeg en totalt hykler og burde klynges op på markeds pladsen, hvor man kan kaste rådne æbler på mig.

Men jeg vil gerne tænke på miljøet ? det ville være løgn hvis jeg sagde at jeg kun købte økologiske produkter, for jeg syntes økologisk frugt ligner lort og det rådner efter 1 dag i frugtskålen. Jeg bruger parfume og sprayer mit hår til med hårlak som ?there was no tomorrow?? Jeg vil bare så gerne ?GO GREEN?. Men bilder mig selv ind at så længe at jeg ændre min livsstil og har det i tankerne, så gør det er forskel. Men måske narrer jeg kun mig selv..

Men Stinne går ?all in? hun har strikke kvinder over hele Danmark / Bornholm og de sidder med deres blod, sved og tårer for at putte alt den kærlighed at de overhovedet kan presse ned i et styks hjemmestrikkede? og det lykkedes. Jeg var så imponeret over alle de fine styles der var i hendes kollektion. For ikke at sige hende katalog. Tit har jeg som sælger haft et crap salgsmateriale og har haft mega træls billeder at skulle vise til kunderne. Men jeg ville fandeme ( pardon my french ) være stolt af de billeder, hvis det var mig der var ude og sælge den kollektion ind.

Hun er en kæmpe fordel fordi der er så få der gør det hun gør. Jeg kan kun komme i tanke om ganske få ? og folk elsker en historie bag produktet, både indkøber men i høj grad også slut kunden. Jeg ville med glæde støtte hendes hjertebarn ? det giver mig en følelse at man støtter noget rigtig sundt.

Man kan jo ikke sige andet end at hun har fundet en mega lækker modellos? mumsi.. Jeg kunne da godt blive lesbisk ?for a second?? 😉

STINNE GORELL
STINNE GORELL DEAR FRIEND
Super garn jeg har ik? Virkelig velredt? haha.. ?one of those days?? Men tjek lige strikken ?DEAR FRIEND? der er ingen tvivl om at jeg skal putte mig i den. Jeg ejer desværre ikke noget af hendes tøj endnu, men jeg ville klart kunne iføre mig alt fra kollektionen. Jeg elsker alt der kan styles lag på lag..

STINNE GORELL LEXI HUE
SG STRIK HUER
Huerne var også totalt lækre, Nansen og jeg overvejede at hapse en ned i tasken ? for med det vejr at vi har i Danmark, der ender det da med at man kan gå med det hele året rundt. Hun har også lavet nogle strik handsker i den tykkeste kvalitet, dem kunne jeg godt bruge NU? jeg har ingen handsker og er ved at DØ af kulde..!
STINNE GORELL LEXI LADY
SG SHOWROOM
Her var vi igang med at filme til TV2´s indslag om Stinne. Der er meget fokus på hende også fra DAFI / Danish Fashion Institute, hvilken klart hjælper en på vej at de også anerkender det stykke arbejde at man har lagt i det..
SG TV2
STINNE GORELL FILMING
Prøver at se prof´ud da han filmer os, det er altså meget meget svært. Når man allermest har lyst til er at ?crap in my pants?? jeg var så nervøs at jeg kunne høre mit hjerte i mine ører? Kunne slet ikke tænke klart..

Hvis du har lyst til at se Stinne og jeg slå os løs som to blondiner på et styk synkende skude, så find det her, hele indslaget starter 12 min inde i nyhederne..

Hvis du også har hjertet på det rette sted

Besøg STINNE GORELL´s hjemmeside her..

Tænk på miljøet? GO GREEN..!!

XX
R

23 kommentarer

 • Hvor er det sejt! Hun fortjener dælme da så meget opmærksomhed, der overhovedet kan proppes ind i medierne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja hun gør så, tjek lige mit nye indlæg 😉

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det minder mig om Aiayu, som jeg har nogle fine ting fra. Du har også ret i at salgsmaterialet er rigtig fint.

  Og du var faktisk prof på tv, man kunne hverken se eller høre dit dunkende hjerte:-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… Tak Liselotte.. Godt man ikke kunne høre det, for kunne virkelig have besvimet. Stinne var bare TOP prof.. følte mig helt grøn ved siden af…

   Men der skal jo være en første gang for alt.. Nu er jeg klar til og blive vejr pige <3

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er da mega fedt hendes tøj, sådan en hut måtte gerne sidde på min knold på lørdag, når jeg skal se knægten træne fodbold. Lækkert design..:O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja man bliver da nødt til og være trendy på fodboldbanen.. det er et must – man må aldrig gå ned på standarden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Nemlig, standarden skal holdes selvom vi er ude og skal holdes varme, dælme.
   /Heidi

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Præcis 😉

   Dejlig dag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Rikke.
  Det er godt nok lækkert!
  Ved du noget om prisleje? Tænker specielt på bukserne? 🙂

  Og endnu engang tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hola Louise.

   De koster 1500 kr har lige fået svar på. Men det er håndlavede og ikke bare produktions produceret. Det er lavet under gode forhold og der er tænk på alle aspekter af produktionen. Ingen dårlige vilkår og børnearbejde.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert lækkert strik, og et fint indslag, hverken du eller Stinne har da noget at være nervøs for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja, er det ikke bare smukt.. jeg var meget begejstret også glad for at jeg måtte komme og se det, før de gik i krig med indsalget… Håber for hende at hun bliver kæmpe stor 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • you are a natural på TV skat, soooo pretty,tillykke med The Insider Debut hehehe.Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… ja totalt TV stjerne, må jo prøve at gå i dine fodspor 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker meget over miljø i mit eget tøjdesign og også når jeg køber basis mm. i butikkerne.

  Rigtig godt fokus, og hun laver noget lækkert tøj !

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er virkelig super lækkert, man kan godt mærke og se at det ikke bare er en stang vare.. Ville elsker kun at gå i sådan noget tøj.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhr det ser lækkert, kunne da godt tænke mig cardigaen og bukserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja er det ikke bare et fint sæt – hvis jeg ikke var fattig, så havde jeg også købt det hele… BUT IM BROKE… ;(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det klarede du jo helt forrygende! Thumbs up 🙂
  Og fantastisk koncept hun har gang i – krydser fingre for at hun får succes med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   😉 tusinde tak, har set set nogle gange nu og jeg er i det mindste begyndt og se imellem fingrene, når jeg troner frem på skærmen 😉
   Var max pressede….
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fik også set klippet i går, og synes også du gjorde det godt! Godt gået. Og så er det da en skøn idé med de strikkedamer. Og ja, ret fin billedeserie med en flot model.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Top fin modellos – ham kunne man godt smøre ind i olie og give en lille rygmassage 😉 whaaaa!!

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men det er altså sådan jeg ser ud når jeg slapper af. Outfit // Jakke Vero Moda VERY // Hue STINNE GORELL // Sweatpants H&M // Boots UGG // Clutch CÈLINE // Handsker STINNE GORELL // Pakke FTC […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // BLACK AND WHITE..