KULØRTE LAMPER. BARE BRYSTER OG LIDT TIS..

ME MYSELF AND I..

 photo HVORFOR_zpsb1aa4598.jpg

Vigtig viden – ligegyldig info, coming your way.  😉

Da jeg var ca 18 år, var jeg til optagelsesprøve på Big Brother, men jeg blev sorteret fra, fordi de synes jeg var en alt for “pæn pige”.. SAY WHAT.? De kunne da ikke se en perfekt beboer, når de så en. I dag, er jeg meget glad for det ikke skete.

Jeg har engang været en “mean lean” gymnastik pige – jeg skulle faktisk rykke op, på “stjerne holdet” som det så smukt hed i Nyborg. Men jeg måtte droppe min karrierer, for mit blokfløjtespil om Torsdagen. Det blev så heller ikke til noget. Nok meget godt…Ha!

Min Far er VVS´er, og har været brandmand ved siden af, i 15 år. I dag bor han i Oslo i Norge –  Min Mor er pædagog og har været det siden jeg var blev født, hun bor i Nyborg..!

Min Bror er 26 og er “i dag” i Thailand i 6 mdr, hvor han dyrker kampsport. Lucky potato.

Jeg har stadig min Mormor, min Farmor og Farfar – de bor allesammen i Nyborg. Jeg ser dem ikke så tit, men jeg tænker på dem hver dag.

Jeg har altid haft en kæreste. Jeg fik min første kæreste da jeg var 15 1/2 – han var 21 (ikke til mine forældres begejstring) vi var kærester til jeg var 21. Med en pause i 98, da jeg boede i USA. Min næste kæreste var jeg sammen med i 2 år. Så 1 år plus det løse, “frem og tilbage”. Så mødte jeg Mr. M og vi har til Dec, været sammen i 8 år.

Det bedste jeg ved er at være i min seng. Hvis jeg rigtig skal hygge, så foregår det i min seng, med en god film eller computeren i skødet, med Tv´et i baggrunden.. Det er ren hygge for mig. Evt. en lille skål “hygge nygge“. Så bliver det ikke bedre.

Da jeg var yngre, bed jeg rigtig meget negle. Ikke sådan noget til blods. Men jeg bed dem langt ned.. Yiiiiks. Siden 1998 har jeg nærmest haft “kunstige negle” på, med få pauser, for det ikke skulle ske, det ser jo ikke særlig pænt ud.

Mine favorit mærker tæller ZARA, H&M, Custommade, FTC Cashmere, KOKOON, Minimum, YAS, Vero Moda, Vila etc. Selfølgelig mange flere, men det er det, jeg har mest af i skabet.

Mr. M er sikker på, hvis jeg deltog i Robinson, så ville jeg blive “stemt af øen” med det samme, fordi jeg er sådan en tikkende bombe, hvis jeg ikke får min mad – eller hvis andre er rapkæftet..Haha. Jeg tror heller ikke jeg ville fungerer der, slet ikke når der er krybdyr overalt.

Jeg elsker dyr, men jeg er bare ikke til at ha´dem selv. Jeg er mest til hunde og ikke så meget til katte. Jeg synes de er søde, men hvis jeg skulle vælge et husdyr, så var det en hund. Jeg har selv haft kaniner, fugle, fisk og en Chihuahua Vaks. Han lever stadig, men bor hos min Mor i Nyborg, han kunne ikke ha´det bedre end der. De elsker hinanden og har noget, som ingen forstår ; )

Jeg bander ekstremt meget – prøver at lade være, når Bella er der. Men nogle gange så slipper den. Fååååk.!

Jeg vill elske Marcipan, og kunne spise marcipanbrød hver eneste dag. Overvejede seriøst at købe 1.860 kg Marcipanæg, ved grænsekiosken i går. I ved de multifarvede, man spiser til påske. Måtte dy mig, for jeg ville spise dem på en uge. Det duer jo ikke og rende rundt med en marcipan røv.

Jeg er ikke født Rikke May, mit mellemnavn ændrede jeg i start 2000 – min morfar hed det, min Mor hedder det, så ville gerne have lidt fra hende og ham. Det klinger nu også ret godt synes jeg. Rikke May.. RIKKE MAY.. Meget kunstnerisk.. Bare synd jeg ikke er krea. Som i slet ikke. Haha.!

Havde engang et kæmpe crush på Mikkel Kessler – ja, du læste rigtigt. Hvad skete der lige der? Synes han var så søøøøø´i mine unge dage. ; )

Det er faktisk ikke min “autograf” på min header, det er ACIE´s – jeg kunne ikke finde ud af og bruge den tegne dims, hvor man kunne skrive sit navn, så hun blev nødt til at gøre det for mig. Så THE INSIDER by Rikke May – er mere ala ACIE ; )

Min største drøm er at skrive en bog eller holde foredrag. Jeg vil gerne snakke om det, at opleve at ens liv bliver forandret ex. i forhold til en trakfik ulykke eller andet. Hvordan man kommer videre derfra, og det er ok at blive vred/trist engang i mellem, men så skal man også “der u´af”.

Jeg giver som regel altid penge til en hjemløs. Hvis han har en god opdragelse, så har jeg ikke noget i mod og dele lidt ud, her og der.

Jeg er ikke så god til forandring. Jeg skal helst bare ha´det “samme som sidst”. Det gælder sminke, mad, bank, bolig etc. For mange udsving, gør mig helt stresset. Så ikke så godt for mig, når moden skifter ; )

Hvis jeg måtte vælge, så ville jeg gerne ha´en ny bil – som i LIGE NU. Vi har en GOLF fra 2007, men jeg ville gerne have en 4 hjulstrækker. Så ville jeg vælge en Mercedes Monster V8 4WD, det er en rigtig “dyt dyt – FLYT DIG, Nå Måske”…!!!

Jeg er mest til vin og drinks, hvis jeg går ud. Førhen var jeg ellevild med Øl. Men det drikker jeg slet ikke mere. Yndlings drik er nok en G&T (gin og tonic) eller en Mojito.

Jeg ville kunne flytte hvorhen i verden, og aldrig være bange for, jeg ikke fandt nye veninder. Jeg kan møde mennesker ALLE steder – og elsker at møde nye mennesker.

Jeg elsker The Kardashians, og jeg kan se ret mange afsnit i træk, uden jeg bliver træt – ikke helt populært, her i huset. “Nogen” er ikke så vilde med dem. Men Presselogen VS. The Kardashians, jeg ved godt hvem jeg ville vælge.

Jeg har utrolig svært ved at pakke, når jeg skal rejse – om det så bare er en tur til Fyn. Så kommer jeg altid med så meget bagage, at jeg ville kunne rejse væk en mdr. Jeg hader bare at begrænse mig. Hvem kan også det? Tænk hvis man skulle bruge noget, og man så ikke har det med. Det ville være så øv!

Lakrids eller vingummi? KLART Lakrids. Jeg kan ikke leve uden lakrids. Mine favoritter er Poletter og lakrids katte, i den røde pose fra Katjes. “Katjes Kinder”… Nomnomnom.

Bliver helt sulten. Må lave nogle protein pandekager – hoppe i tøjet, og komme afsted efter Bumbum og Mr. M… Roger over and out, Chicks. ; )
Er vi ens på nogen punkter? ; )

Dejlig dag
R

 

13 kommentarer

  • Sara

    Hvor er det skægt at læse noget mere om dig – mere af det tak. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Promise. Der kommer spande fuld af “Vigtig viden – ligegyldig info” ; )

      Dejligt du læser med.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Maria

    er helt med dig på (gammelt) crush på Mikkel Kessler – og The Kardashians:-)
    Har faktisk engang spist en hel pakke blomme i Madeira på meget, meget kort tid (pga marcipanen), endte efterfølgende med det vildeste nikkelallergi-anfald… Skidt:-)

    Dejligt indslag – ha’ en hyggelig søndag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Haha.. Ej for helvede altså. Kan man virkelig få det. Puhaaaa. Madeira. Det er jeg altså ikke fan af. Så vil jeg hellere spise nougat, og det er jeg meget lidt fan af. Yiiiiks.

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eleni

    Det er hende jeg elsker ❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Efter sådan et kender dig indlæg, så føler man bare at man kender dig personligt. Fantastisk indlæg, og sjov læsning. Ha ha ja du er ikke ene om Kessler beundringen…Bund ærlig fynbo,love it.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Ej. Men er det ikke pineligt. Jeg mødte ham endda engang i byen, hvor vi endte med at stå ved samme bord, og snakke. Men jeg var så rød i hovedet, at jeg ikke anede hvad jeg skulle sige.. ;( Der røg den chance .. Haha

      Kys

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Jeg er ægte Amagerpige, så man må jo støtte den lokale. Har boet på Bryggen som lille, men kendte ham ikke. Til gengæld legede jeg med Ulla Pia´s barnebarn Karina, hvis barn vandt Junior Voice med Joye sidste sæson (uhh jeg er noget, er jeg)
      Griner, hvor sjovt, ja så røg chancen, men godt for dig, nu har du Mr. M og søde Bella <3
      Kys

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Du er bare for sjov elsker at følge dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Du er bare for sjov elsker at følge dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nønne

    Jeg er en af dem, der følger din blog, fordi jeg kender dig. Jeg interesserer mig ikke for mode. Som i overhovedet ikke! Jeg skal bare nogen jeans og så en trøje, der kan holde mig varm – så er jeg godt tilfreds. Jeg interesserer mig heller ikke for biler. Jeg bliver nødt til at tjekke nummerpladen for at se, hvilken en af de sorte stationcars foran børnehaven, der er vores.

    Vi voksede op få hundrede meter fra hinanden. Vi gik i samme klasse i 10 år, hvorefter vi begge rejste til good ol’ Kentucky, hvorefter vore veje skiltes. De har siden da krydset en enkelt gang – vi var begge næsten lige blevet mødre – og VORES mødre var begge ramt af det vanvid, der følger med at blive bedstemor;)

    Din far (og mor?) er så ung, at han har haft min far som lærer i folkeskolen. På samme skole, som vi to tilbragte vores barndom.

    Jeg gik også til blokfløjte hos Karen Margrethe – og min karriere endte lykkeligvis lige som din ret kort tid efter. Jeg ønsker af hele mit hjerte, at ingen af mine børn fatter interesse for fløjtespil;)

    Jeg har ikke nogen søskende. Jeg savnede det ikke som barn – der havde jeg jo jer – mine veninder. Men i dag ville jeg ønske, at jeg havde søskende, så jeg en dag ikke ville stå alene uden familie. Derfor er jeg gravid med mit tredje barn – det er en gave fra mig til mine børn.

    Jeg var 17 før jeg fandt ud at, at der fandtes drenge. Siden da har jeg haft kærester – lige som dig – men det var allerede i andet forsøg og som 21-årig jeg mødte min ”Mr U” og vi har i morgen været sammen i 11 år. En årsdag jeg kun kom i tanke om, fordi jeg skulle skrive det her. Ellers er det min mor, der minder os om det.

    Jeg elsker også lakrids. Købte for få timer siden en pose under påskud af, at det skulle lindre min hoste. Nu har jeg ondt i maven i stedet.

    Jeg aner ikke, hvem The Kardashians er – andet end at det er nogen damer med ”lidt til gården og lidt til gaden”. De eneste amerikanske tv-serier, jeg har set, er 24 timer, Venner og Grey’s Anatomy.

    Jeg elsker at rejse. Ikke charterferier, som det ellers har stået på de sidste mange år med børn (og også før dem) – men rigtigt ud at se verden. Jeg har set billeder af din bagage, når du rykker ud. Den mængde, du pakker til en weekend, det rækker til en hel uges ferie for vores familie på fire. Det må nok tilskrives min manglende interesse for tøj. Der skal jo bare 7 par underbukser, 3 bh’er, 4 t-shirts, 2 par shorts, 3 kjoler, en bikini, et par sandaler og en tandbørste med i tasken;)

    Min yndlingsdrink er også en mojito, så måske vi en dag skulle samle den gamle klasse og sippe mojitos og dele gamle minder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KULØRTE LAMPER. BARE BRYSTER OG LIDT TIS..