VIND I HÅRET OG ROCKSTAR BRILLER PÅ..

FALL DEMANDS LEATHER..

 photo Fall_zpsf732d544.jpg

 photo AMERICANVINTAGE_zps971718f7.jpg

F A L L  D E M A N D S  L E A T H E R …

Den her tid er helt perfekt. Jeg er så meget mere til efterår, end til hot hot Summer. Det betyder, man kan hoppe i en comfy strik og iføre sig, sin yndlings læderjakke. Min stil var reddet i Oslo, med min “Rock Chick” Luca jakke, fra American Vintage. Jeg havde fået pakket alt forkert. Manglede halvdelen af min garderobe ( jeg er ekstremt dårlig til at bo i en kuffert) Men en læder jakke redder alt. Plus jeg havde mit toogoodtobebasic skaterskirt med. De to ting sammen, gjorde et godt match…  Nogle gange, drejer det sig om at ha´gode “key items” – som en læderjakke, læderleggings eller et læderskirt. Så gør det ikke noget, at de andre ting er ret neutrale – for læder er så dominerende og kan sagtens stå alene.

Quote of the day – “always doll up in leather

Dejlig efterårs dag…

XX
R

( Foto Credit: ROCKPAPERDRESSES )

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND I HÅRET OG ROCKSTAR BRILLER PÅ..