SØNDAGS FAVORITTER // MOOOS.DK

VIND I HÅRET OG ROCKSTAR BRILLER PÅ..

 photo IMG_9267_zps12e629c7.jpg

Lige en hilsen her fra “søs”…Whaaaaa.. get it ; )

I går prøvede vi at forene lidt outfit indlægs, så vi havde noget pænt at vise på bloggen, når vi kom hjem. Jeg har dog aldrig været så udfordret før, i høj søgang. Men lidt vind i håret har aldrig skadet nogen. Bedre med vind i håret – end luft i maven, som man siger.. #høhø ; )

Vi er stadig i live – eller alt er jo relativt. Jeg har brugt dagen i dag, men min Pappi, i 19 graders varme og høj sol, i smukke Oslo. At alt så var #freaking STENGT… Det var lidt æv. Men så brugte vi skøn kvalitets tid sammen, med en tur til Holmenkollen. Det er Norges mest eftertragtede attraktion, så den skulle jo ses. Nu er jeg jo ikke nogen skihaj (jeg er mere afterski typen) – men det var virkelig en kæmpe oplevelse at se. Der kan konstruktionen, af den nedstyrtet bro på lyngbymotorvejen, altså godt pakke sammen. Det er sgu håndværk helt ud til fingerspidserne… (flere billeder følger..altså ikke af den nedstyrtet bro, men af skibakken).!
Dejlige timer blev det til, men vi måtte skilles. Daddy skulle tilbage til bjergene og jeg retur til skuden. Men hjertet er fyldt med dejlige mentale billeder, og det kan jeg leve længe på. Vi ses ikke så tit, men når vi så gør, så varmer det i hele kroppen. Bare en skam Bella ikke var med, det må blive næste gang ; )

Jeg vil hoppe ned i Bubblerum og få lidt massage. Oslobåden freaking ROCKS. Det er jo som at være på et resort. Hvad du ønsker, skal du få. I like it.

Dejlig aften

XX
R

2 kommentarer

 • Åhh, søde hvor ville jeg gerne have været der med jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   det var virkelig også bare SÅ hyggeligt. Der var 19 grader i Oslo og høj sol… SÅ smukt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS FAVORITTER // MOOOS.DK