INSPIRATION // PYJAMAS STYLING..

DARKNESS // FALL..

FALL
Troede at det ville være lysere i bare 4 sek nu hvor tiden blev skruet tilbage.. Men der blev jeg snydt. Mørkt når man står op og mørkt når man går i seng.
De lyse tider har trukket sig tilbage og man kan drømme sig til varme himmelstrøg – og solen der bider en i kinderne. 😉

Indtil da der holder jeg mig varm i min smukke Moncler jakke. Syntes den er så fin.. Jeg syntes at den har alle facetter af hvad man har brug for i sin garderobe. Den kan styles feminint – sådan Chanel´ish.. Eller man kan iføre sig ripped BF jeans og sneaks, og køre hipster stilen. Det duer selvfølgelig ikke til arbejde, men når man har fri så kunne jeg godt se mig selv i den.

Når det nu ikke kan blive til solskindsferie så holder vi skansen herhjemme, Bella og jeg. Mr. M er i Sverige så det er bare os tøser. Den står på nattøjs hygge, Masterchef – varm kakao og Kaj & Andrea dyne (måske lidt slik) 😉

Hvad skal i lave hertil aften.. er det lige så vildt som os 😉

Dejlig aften

XX
R

7 kommentarer

 • Milla

  Jeg skriver speciale, så jeg kan heldigvis nyde de lyse timer og så skrive, når det alligevel bare er mørkt. Men det med “mørkt når vi står op, mørkt når vi kommer hjem” minder mig altid om den fantastiske Rasmus Nøhr og “Sommer i Europa” og så blir jeg altid lidt gladere 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=eWU3rRjI1bo

  Men ellers har min aften stået på knaldhård træning i Fitness World – et af mine nytårsforsæt var nemlig at tabe mig og komme i bedre form og men nogen *host*dig!*host* har en misundelsesværdig flot mave, så er der andre af os som… har en krop, der er blød at lande på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Milla. Trust me. Min er ikke fast. Jeg er heldig på maven. Men røven hænger nede om anklerne. Really. Det hjælper heller ikke ligefrem at man er for træt til at træne og man sidder ned hele dagen og kører i hovedet 😉

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Milla

   Haha! Det må da være træls med en røv nede ved anklerne! Jeg får virkelig også siddet ned i mange timer om dagen med specialet og det er nok derfor jeg virkelig har sat min træning i system, for der kan jeg koble fra og bare tænke “ikke flere burpees, please!!!” og det er virkelig skønt, når tanker ellers flyver rundt i hovedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har det helt på samme måde lige pt. da jeg først er sent hjemme lige pt. hvilket betyder ingen outfitbilleder og træthed med det samme man har fri.. kom tilbage sol 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Nej er det ikke rigtigt. Man skal eddermame være tidligt på den for at nå at få det på billede 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Elsker efterår og hygge lys på bordet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er vores yndlings tid på året. (Og lidt slik 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION // PYJAMAS STYLING..