BARE DET SAMME SOM SIDST..

HJEMVENDT BARN. BADEDYR OG SVEDETUR..

IMG_6492

AND SHE IS BACK!! ; ) Jaaa. Så er freden forbi. Bella er tilbage (på fuld styrke) og hun er hjemme idag, da der ikke er nogen i børnehaven. Så jeg er på mommy duty. Heldigvis har vi parret op med hendes veninde Andrea (BFF´s) – og jeg havde lovet dem at vi skulle købe et soppebassin. WTF sker der for hele Danmark. Har i andre købt alle soppebassiner der er produceret i år.? Jeg har ærligt været 20 steder. Jeg har svedt steder at en kvinde ikke skal svede med 2 børn i bilen, der så ultra skuffet ud! ; (
Vi fandt aldrig noget soppebassin, så vi købte en “glidebane” med søheste og hele molevitten. Måtte så også lige købe en vandslange i SILVAN, at jeg skulle koble op til vores vandhane i haven. Muuuuhaaaaaa. Jeg er handy woman.

foto

I aften skal jeg mødes med min veninde Emma. Jeg har lovet hende at arbejde på en lille blog med hende, så jeg håber at det bliver rigtig godt.. ? Men den kommer i helt sikkert til at se mere til. I´ll keep you posted. ; )

XX
R

1 kommentar

  • Tina

    Den der må da også ha’ givet nogen mor-point af de store :-)) Så sød hun er…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARE DET SAMME SOM SIDST..