SÅ BLEV DET LØR´ DA DA..

Toogoodtoebasic

Wheeee. Så blev der Lørdag igen og idag der Støtter jeg Brysterne.. I aften der skal jeg til et charity event sammen med Sarah Wulff. Vi skal mødes en masse kvinder og gøre opmærksom på emnet. Der vil være en auktion hvor overskuddet går ubeskåret til Støt Brysterne. Jeg har set meget frem til denne aften. Både for at møde en masse inspirerende kvinder – men mest for at støtte op om sagen. Vi kender nok alle nogen der har været offer for kræften. Nogle er ikke overlevet andre har kæmpet imod den med næb og klør. Min venindes mor blev ramt af brystkræft. Hende har jeg kendt lige siden jeg var helt lille. 5 år. Hun har altid været pisse sej, så jeg vidste at hvis nogen skulle overleve så var det hende – og til vores alles held lykkedes det hende at komme igennem det. Men det har kun været pga. hendes stædighed og fordi hun nægtede at give op. Hun har 4 børnebørn og dem skulle hun ikke gå glip af og se vokse op. Har meget respekt for hende, for det var ikke nemt for hende. ??  Hende og alle andre kvinder som har været i samme situation – dem hylder vi i aften med kærlighed og masser af tanker.

Jeg kan love jer for at jeg ikke kommer til at se sådan her ud. Der lagt i ovnen til den helt store dag. Det bliver CRAZYYYYY? Jeg skal have den smukkeste Anne Vest coat på. Min HOSS INTROPIA blazer jakke. GANNI lace body og HOSS INTROPIA velour bukser – måske hvis benet er til det så hopper jeg i min YSL stilletter men det må tiden og kulden vise. ; )

Skal i ud i dag – julefrokost eller andet? Jeg er mest bange for hvordan man kommer hjem. Det tror jeg bliver jeg svært. Og jeg orker ærligt ikke og kæmpe om en taxa. Det gjorde jeg sidste år og jeg endte med at måtte ringe til Mr. M. Heldigvis så var min svigerfar hos os, så han kunne lytte efter Bella. Det var et mareridt. Og det var faktisk denne weekend for et år siden. Gulp.

Jeg skal nok vise mit outfit på bloggen i løbet af ugen. Så nu skal der skrabes, skrubbes og styles. Har totalt udslet alle steder så det skal nok blive spændene. ; )

Merry Christmas 2 all.

XX R

 

6 kommentarer

 • mette br

  App. Drivr så du sikret at komme frem og hjem …. have fun

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   What what..? Hvad går den ud på? Nu er det ikke en “Oraaaaange” taxa, vel? 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Uh, hvor erden smuk jakken, ser retudsolgtud, så den kommer næppepå udsalg, er lidt pebret til bare at købeog hænge i skabet, uden egentlig at ha brug for den. Den er vidunder, tror jeg.
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Dit budskab er godt – men også problematisk 🙁 Du skriver, at din bekendte klarede pga “hun nægtede at give op”. Den naturlige konklusion er da, at resten som rent faktisk dør af kræft valgte at give op, ud fra dit syn?! Du mente det nok ikke sådan… men det er et skråplan at sige, at alle blot skal kæmpe. Der er meget stor forskel på fx stage 1 brystkræft og så blot stage 1 modermærkekræft. To ting er ikke ens og kræft kan ikke vindes ved ens vilje – så ville der sgu ikke være nogen der døede! Det er en fornærmelse over for folk, der har mistes deres kære til kræft at skrive, at man bare skal nægte at give op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Kære Sofie.

   Tak for din besked. Jeg ved ikke om du følger med på min blog normalt? Men hvis du gør – så burde du vide at jeg aldrig kunne finde på at tale ned til folk. Men jeg tror den stikker dybere end bare din kommentar til mig – Du har nok også haft det inde på livet i en eller anden form. Så jeg er ked af hvis mit indlæg har trådt på dit hjerte.
   Min venindes mor, kunne lige så godt ikke have overlevet – og ved du hvad? Jeg ville have skrevet det samme. Hun kæmpede og nægtede at give op. Det har ikke været et spørgsmål om hvis man kæmper så overlever man – eller hvis man giver op så går man bort. Mit indlæg handlede om en privat historie og jeg ville hylde hende. Det handlede kun om hende og ingen andre.
   Det er meget svært at skrive om døden eller en sygdom der fører dertil. For man kan heller ikke sætte alle i den samme bås – det kan man også få et rap over nallerne for.

   Sofie. De sidste 4 år. Er der 3 fra vores vennekreds på min alder (30) der er gået bort. og det er ikke mere end 1 år siden at vi sagde farvel til den sidste. 33 år gammel og 2 børn – der nu vokser op uden en mor. Det eneste jeg har og sige om hende er… at hun kæmpede om hun nægtede at give op. Hun gik dog tragisk bort den 22 Dec 2012 – da kræften overtog hendes krop. Men hun vil stadig kun blive mindet som en fighter. For hun kæmpede med næb og klør. Med hendes vilje vandt hun 1 1/2 år med sine børn og familie.
   Så når jeg siger at nogen har kæmpet og nægtet at give op. Så er det ikke ensbetydende med at man ikke ville leve, hvis man så er gået bort – men en anerkendelse til de personer som har kæmpet kampen mod kræften. Tabt som vundet. <3

   Kære Sofie, må du få en dejlig Jul.

   Kærlig Hilsen
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEEP CALM..