Mafia priser. Fodvorter & Dårlig Koffein..

FAVORITTER // SOMMER FODPLEJE..

foto

For nogen tid siden, fik jeg denne fodpleje “bajle” at jeg skulle teste. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg forventede. Men ikke det helt store. En aften før vi skulle til New York, tænkte jeg. “jeg giver det en chance”.. Jeg hoppede i de der Salvequick fusser, at man skulle iføre sig. De skulle være på i 90 min – og derefter aftages og efter skylle fødderne.
De første par dage, skete der ikke noget. Men jeg skal love jer for at 3 dage, efter behandlingen. Der begyndte mine fødder at skifte ham, som en kvæler slange, i sommerperioden.
Jeg havde honestly ikke tænkt mig at skrive om dem, da jeg fik dem. Men jeg bliver nødt til at anbefale disse futter, til jer. De er seriøst de bedste, at jeg nogensinde har prøvet. Jeg sidder nu 1 mdr efter, behandlingen – og mine fødder er stadig, som en baby´s. Den har fjernet alt hård hud og uønsket fod udfordringer. De har efterladt mine fødder, som ingen gang en, fodterapeut ville kunne. Man skal bare være OBS på, at man skal fjerne sin neglelak, før at man tager dem på – ellers er der farve over alt.

FODPLEJE

Mine yndlings fodpleje produkter er //  Comwell SPA Foot Bath Salt // Matas Fodpeeling // Comwell SPA Body Scrub til benene // Comwell SPA Body Oil til benene bagefter et fodbad // Scholl Olie til fodbadet // COSBORG Fod Creme // COSBORG Hæl Creme.. (COSBORG er kendt for deres fod/hæl cremer.  De er de bedste på market. Kan købes i MATAS og Apoteker)

(Ps. fik så lige smadret mit gulv, da jeg tog dette billede. Jeg har nu 3 store pletter med olie, som ikke kan gå af..lort)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mafia priser. Fodvorter & Dårlig Koffein..