I WENT TO CHURCH..

Mafia priser. Fodvorter & Dårlig Koffein..

20140525-132838-48518090.jpg

Sådan her ser min Søndag ud. Jo jo.. Capella Play i Fields. Jeg har Bella og 2 af hendes veninder, med herud og lege. Jeg ville egentlig have haft dem med, i Børnenes eventyrsfabrik i Kokkedal. Men med 125kr i entre pr. barn og man ikke må medbringe sin egen mad. Der så jeg allerede den første tussemand, forsvinde. Så jeg valgte Capella Play. Der plejer det at koste en 70 kr pr barn. Men nææææhh nej. Det er blevet ændret. Til 70 kr. pr barn… PR TIME!!! Are you kidding me…!! Det er jo de rene mafia priser. Plus der så lige er kommet nye skilte på alle bordene hvor der står ” BEMÆRK VENLIGST… Det er IKKE tilladt at medbringe egen mad & drikke..”
Jeg får seriøst lange patter. Så kan man jo ikke inviterer nogen med, mere. Når det er så svine dyrt! Jeg havde ellers pakket, den lækreste madpakke, med vandmelon, choko kiks og andet godt. Som ville have gjort enhver soldat, grøn af misundelse. Den må blive i tasken, til vi kommer ud herfra, om præcis 55 min. Jeg har sat uret på min telefon. Jeg nægter at betale, for 1 sek mere til den her pengemaskine, hvor der er større chance for at fange en god gang fodvorter og madforgiftning end at gå fri. Så finder vi sgu en plads i solen, på et tæppe og nyder det gode vejr. Det koster da ikke noget.. Endnu ; )

Hvad laver i derude? Har i stemt? Man kan heldigvis stemme til kl 20.00 i aften, i vores kommune, så Mr. M og jeg, skal op og give vores stemme..!

Lige nu vil jeg “nyde” min “lækre” latte og se om jeg kan opsnappe nogle billeder, fra Kim Kardashian & Kanye Wests bryllup. Man er vel lidt int. i og se hvem der har fået æren, af hendes kjole.

Dejlig Søndag derude.

XX
R

2 kommentarer

  • Heidi

    Det er frækt med de regler at man ikke selv må medtage madpakker. Her gik dagen med kanalrundfart- pris for 2 bøn og 2 voksne, 110 kr. med nettobådene. 60 min guidet og dejlig tur.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Søøøøøøøde Heidi. Hvordan har du det?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WENT TO CHURCH..