I LIKE // NATALIA DALBEM..

ABOUT ME // WHEN LIFE HITS YOU..

Jeg vågnede imorgens til en kommentar – som 100% sikkert er på sin rette plads.. Men den ramte mig rigtig hårdt, idet jeg bruger nok dobbelt så lang tid på mine indlæg da mit hoved jo ikke er helt rask og det bla. er derfor jeg har startet min blog..  Jeg døjer med dobbelt syn pga det slag jeg har fået i hovedet.. Så da der er en af mine søde læsere der vil give mig et godt råd – ellers vil jeg miste nogle af dem der læser med,  men jeg skulle lade være med at have så mange stavefejl , for det virker som om at jeg sjusker mig igennem mine indlæg. Der blev jeg personligt ramt, for der gik det nok op for mig, hvor slemt mit hoved egenlig har det.
Jeg kan for det første ikke sidde lang tid foran computeren, men jeg gør det alligevel – stædig som jeg er.  Jeg skal bruge længere tid, da mine øjne ikke kan skelne mellem linierne at jeg skriver og selv om jeg læser det igennem 1000 gange, så kan de stadig ikke se det… Men vil bare sige at jeg ikke sjusker og jeg skynder mig ikke, jeg har desværre bare pt. en fejl oppe i mit hoved der gør at det ikke fungerer helt normalt, men jeg træner med det.

Så alternativet er at jeg bare kun laver super korte indlæg, det har jeg jo ikke lyst til – så jeg håber at i vil bære over med mig, det er forhåbenligt kun “midlertidigt” … Det er ca. 11 mdr siden min ulykke – jeg har ikke kunne optage arbejde, da det har været rigtig slemt og stadig er det, men heldigvis ikke på samme niveau.. Det var derfor jeg startede bloggen, for at skubbe mine grænser og finde vejen tilbage til “der var engang” … En hoved skade er en udefinerbar ting og ingen kan sige hvornår man ikke er ramt af det mere – det kan være 1år, 2år – for evigt – hvis man ikke træner med det.

For at i kan få en ide om hvad jeg har været igennem, har jeg tænkt mig at vise jer et billed… så hvis i er sarte skal i ikke åbne billedet… jeg har gjort det til 2 galleri billeder, så i ikke får det lige “in your face”..

Billed 1. Ruden jeg ramte med hovedet, da jeg blev kørt ned.
Billed 2. Sådan ser mit ben ud idag, efter ulykken.

Så der er en grund til at jeg er lidt “rundtosset” 😉

Jeg håber altså at i bliver hos mig 😉

PS. Jeg svarer altså på ALLE de kommentarer der kommer, men jeg kan se at i ikke bliver informeret om det, når jeg giver jer et svar… Dette bliver der ændret, det er jo tosset at i ikke får jeres SVAR, når jeg bruger så lang tid på at give jer det og i så lang tid på at skrive til mig…;)

46 kommentarer

 • Søs

  Hej Rikke
  Jeg kommenterer sjældent på indlæg, men synes du skal vide, at jeg overhovedet ikke lægger mærke til de stavefejl der eventuelt skulle være. Du har en fantastisk og inspirerende blog, og jeg elsker at du taler ligeud af posen, uden at lægge fingre imellem. KEEP UP THE GOOD WORK <3
  Jeg ønsker dig alt det bedste, og rigtig godt nytår!
  # Søs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Søs,

   Tak fordi du brugte tid på at skrive til mig, man bliver jo bare opmærksom på ting – når det er på skrift… ;( Men jeg må bare gøre mig ekstra god og læse det igennem noget mere 🙂

   Ha en dejlig dag og GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så godt kommentaren, og personligt synes jeg måske det var lidt “frækt”… På min blog er der med garanti også stavefejl, og det er selvom mit hovede ikke fjeler noget (ihvertfald ikke dokumenteret 😉 )
  Selvom man har en blog, er man jo ikke perfekt, man er jo blot et menneske. Et menneske der deler ud af sin erfaring, passion og sit liv. Generer lidt stavefejl hist og her én, så skal man se en film! Selv de lækreste magasiner indeholder stavefejl… Og lader en læser sig gå på af et par stavefejl, så er de nok ikke det rette sted, og så er det nok ikke det store tab!
  Jeg glæder mig dagligt at over at din blog er dukket op, at du vil dele dit liv, sine op- og nedture med mig, og nyder at læse med… Bliv ved med dit gode arbejde, så bliver jeg her!
  (- Og jeg har ikke bemærket synderligt mange stavefejl, og jeg har en eksamen som dansklærer og en karakter på 12 i retstavning :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   *Smil* Tusinde tak Frk. 🙂 Skolelærer, sejt så kan det være at jeg skal have et opfrisknings kursus af dig … Men kan kan jo ikke lade vær med at tænke over det, når man bliver gjort opmærksom på det.. det ville også være forkert, hvis jeg ikke godkendte det der blev skrevet, for det er jo andres mening og jeg kan ikke kun tillade min egen og blive hørt… siger til mig selv hele tiden…. “Rummelighed rummelighed, Rikke”…. 😉

   Men ja der er stavefejl alle steder hvor vi begår os, det ser jeg da også selv når jeg snager i blade eller på nettet, men hvis mit er virkelig slemt, så må jeg jo bare gøre mig ekstra umage.

   *Smoootch*
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Andersen

  Wow du er for sej, -det er en gave til dig (og din famile) at du er så stor en figther!!!
  Og jeg bliver her:-)

  Jeg håber at 2013 bliver et fantastisk år for dig og din familie!!

  De bedste hilsner
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak, Pernille..

   Tror min kæreste ville sætte pris på at jeg ikke altid var så stædig og han måske fik lov til at bare hjælpe lidt 😉

   Jeg ønsker dig et godt nytår..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh det tænker jeg slet ikke over – din blog er så god og din stil er fed 🙂
  Men lige et teknisk problem – jeg bruger bloglovin app’en til iphone og da kan jeg ikke se dine billeder, og ofte heller ikke hele teksten.. Ved ikke om der er andre der har nævnt det, men ville lige skrive det 🙂
  Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Ditte,

   Hmmm… Det skal jeg da lige tjekke op på, meget mærkeligt… jeg får nogle eksperter på opgaven, da jeg ikke selv er særlig teknisk.. 😉

   Dejligt du følger med, det sætter jeg stor pris på.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Hej Rikke. Jeg er helt på bølgelængde med de andre omkring stavefejl.
   Jeg opdagede din blog her i løbet af december (link fra Acie) og er virkelig glad for dine indlæg og beundrende i forhold til din ærlighed.
   Jeg læser dog også blog via bloglovin på mobilen og der viser den ikke hele dit indlæg som den gør med de fleste andre blogs med mindre man går ind på selve din blog og ser hele indlægget inkl. kommentarer. Det er sådan en lille ting, men hvis du skulle have nogen til at se på det ville eg lige nuancere, du er sej. Godt nytår Ida

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ja jeg blir sørme også hængende. Jeg har aldrig lagt det mindste i et par stavefejl. For mig er det alle dine outfitbilleder som jeg glæder mig mest til hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Pernille,

   Det er jeg rigtig glad for, men der er jo bare nogen der har det på den måde, det må jeg jo respekterer 🙂
   Men dejligt du kommer tilbage..

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Rikke,
  Jeg har netop sendt en mail til dig angående dette indlæg.

  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Rikke,

  Jeg har netop sendt en mail angående dette indlæg.

  KH Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Rikke. Jeg må med skam indrømme, at jeg også har tænkt lidt over sproget på din blog, og derfor gør dette indlæg mig bare så glad. Ikke fordi du siger, at du vil stramme op, fuck det. Skriv som du gør, og pres ikke din hjerne for meget (bloggen skulle jo nødig dræne dig for energi, når den er tænkt som energitilførsel til dit liv). Nej, det der gør mig glad, er din tilgang til det, der naturligvis er en sårende kommentar, fordi den prikker til noget, som du på sin vis ikke selv er herre over. Men i stedet for at blive helt defensiv, som mange gør over mindre, så giver du dig tid til at forklare, hvorfor tingene er, som de er. Og således kan mennesker som jeg, der går i små sko og fokuserer på stavefejl og tegnsætning (som jeg næppe selv er ekspert i), lære at fokusere på grunden til ‘fejlen’ frem for kun at se problemet. Og jeg stopper ikke med at læse en blog pga. sprogfejl – for hey måske lærer jeg noget om mig selv og andre i stedet for, og den lærdom er sgu da meget sej at få med fra ens daglige blogrunde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise,

   vi er alle forskellige og lægger mærke til forskellige ting… Så jeg må jo også være rummelig når folk skriver sådan noget til mig… Men jeg er nok bare typen der har brug for at forklare, hvorfor jeg gør ting.. min kæreste er ved at blive sindsyg over det 😉 Men sådan er jeg og det skal der også være plads til…

   Og hvis vi alle lærer lidt, så har jeg jo stadig opnået noget 🙂

   GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Rikke,

  du må love mig, at du ikke ændrer dig og din måde at skrive blog på – jeg vil tusinde gange hellere læse et langt personligt indlæg skrevet med kærlighed, end et kort korrekt indlæg!
  Keep up the good work!
  Dem, der ikke kan se gennem fingre med mindre fejl, må læse andre blogs, bum!
  Kh Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Jannie,

   Det er jeg glad for, det er jo jer jeg skriver til – så sætter jeg pris på at i vil følge med 😉 Jeg vil blive ved med at skrive som jeg gør, så må jeg lige tjekke teksten igennem, ekstra godt 😉

   GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Rikke,

  Grunden til at jeg troligt besøger din blog dagligt, er at du er så dejlig ærlig, du pakker ikke noget ind, men giver et realistisk billede af dig 🙂 Jeg har ikke lagt mærke til stavefejl, og jeg er skam også dansklærer – men heller ikke vi ef fejlfri 🙂

  Rigtig godt nytår til dig, glæder mig til forsat at følge dig i 2013

  Kh L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Louise,

   Jeg er her for dem der gerne vil læse med og jeg fortsætter som jeg gør 😉 DOG må jeg tjekke min tekst lidt mere igennem, så alle kan blive tilfredse …

   GODT NYTÅR og tak for dine søde ord.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tjek Tjek Tjek….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg læste også kommentaren, og tænker, gud hvor er folk altså frække. Nok om det, jeg har nu de sidste dage (er ny læser) læst MANGE af dine indlæg, og har nu ikke været generet af hvis der var “stavefejl” eller tastefejl. Kunne jo egentlig også være du var ordblind, men det betyder jo ikke noget, når du er så fantastisk en blogger. Du er åben (på den “lukkede” måde) du er sjov, og god til at skrive, og har fænget mig. Der er få blogs jeg læser med på, bla. Guapizimo og Malsen, og de er som du, “voksne” og seriøse og inspirerende. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Man er forskellige og det må jeg også respektere… Dette her er jo også en process for mig, for jeg bliver nødt til at være rummelig… jeg går ikke så meget op i stavefejl når jeg læser, men jeg vil klart forbedre mig 😉

   Jeg er så glad for der er så mange der har lyst til at læse med, på min lille beskedne blog – derfor giver jeg mig også tid til at give alle et svar, så må det tage den tid det tager- men det betyder mig for mig at have den kontakt 😉

   Jeg ønsker dig et GODT NYTÅR og takker dig for din tid..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Det er netop det nærvær du giver retur til dine læsere, som gør det værd at læse med. Bloggere som ikke vil svare på kommentarer, er i min verden (måske lidt sort/hvid, lidt for langt fra jorden) Jeg ønsker dig og dine kære et skønt nytår og håber du vil se endnu flere fremskridt i din “kamp” for at komme helt retur i 2013. :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For det første har jeg ikke lagt mærke til stavefejl af betydning, men til dit frie og friske sprog:-) For det andet ønskes du et på alle måder meget bedre 2013 end dit 2012. Vedholdenhed er faktisk det der betyder noget i forhold til at komme tilbage og det der skiller dig ud som person. Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Liselotte,

   Jeg kæmper også en kæmpe kamp med at komme tilbage, så det er dejligt med alt den opbakning at jeg får fra jer af, det giver mig lysten til at fortsætte 😉

   Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig.

   GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kære Rikke, fortsæt endelig med dine dejlige indlæg. Det er ikke nogen fejl der har indflydelse på indholdet og tænk engang der er sikkert også ordblinde som blogger og der forstår man også budskabet hvis man blot læser højt.
  Man kan vælge 2 ting – enten at fokusere på fejl, mangler og negative ting eller altid prøve at finde noget positivt at kaste sin energi på selv når det ser meget sort ud.
  Og din blog er i mine øjne kun POSITIV da den giver os dig på godt og ondt krydret med humor.
  You rock Girl!
  (Jeg mangler også billederne på iPhone, men kan se dem når indlægget åbnes).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Helle,

   Jeg sætter stor pris på at du har lyst til at læse med og følge mit skøre liv 😉 jeg er som jeg er og det kan jeg jo ikke ændre, kun prøve at forbedre… Men mit hoved gør som det gør – det kan jeg intet gøre ved.. Men jeg vil selvfølgelig prøve at forbedre mig, det er jeg ikke for fin til …

   Billederne, kan jeg simpelthen ikke forstå – men jeg skal da nok gå dybere ind i det og finde fejlen… (pis, for jeg er bare ikke teknisk)

   Ønsker dig et GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har en fantastisk blog Rikke 🙂 Det synes jeg bare at du lige skulle vide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Karina,

   Det er sødt af dig og følge med 😉 og jeg glæder mig hver gang du skriver til mig, du er altid så positiv og det giver mig lyst til at fortsætte 😉

   GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bliver så rørt over at du deler disse sider af dit liv, nu er jeg så heldig at være en af dine veninder og jeg glemmer aldrig da jeg besøgte dig en kold vinteraften på Riget. Jeg ved at det syn der ramte mig også ramte din familie, ikke mindst Mr. M og dine venner og veninder og det glemmer jeg aldrig. Jeg har set din daglige kamp hver dag i WC (vores kælenavn for vores fitness center), hvor du ivrigt dyrke alt hvad dit ben ikke sætter grænser for og det gør det jo for en del, men derfor var glæden også stor da Nans, du og jeg kunne tage til NYC og dyrke jeres store interesse MODE. I kan begge gøre mig både træt, men også meget mere rolig når I STAVER og KLAPPER stavelser for mig, når jeg ikke kan udtale de meget svære modehus navne :0).
  Det er så fin en blog du har udarbejdet og det der differenticerer den for så mange andre er udelukkende fordi du deler ALT med dine læserer, så bliv ved med det <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak Lui,

   Du om nogen har set mig, da jeg var grimmest og har set min kamp tilbage til hvor jeg er nu… du har grint af mig, når jeg har været stædig i WC og du har heppet på mig, når jeg var ved at give op.. Turen til NYC betød ligeså meget for mig – jeg burde nok ikke have gjort det og mit ben var ligeså stort som en elefants, men jeg nød alligevel duften af livet og friheden 😉

   Jeg glæder mig hverdag over at jeg kan være sammen med de mennesker jeg elsker og sætter pris på – og er dybt taknemlig over dem der kom og besøgte mig på sygehuset – mange vil nok mene at jeg ingen ting kan huske, men det kan jeg 😉

   Glæder mig til at se dig / jer imorgen..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme, at jeg er lidt af en sprognørd, og for det meste altid opdager andres fejl. For ja, jeg opdager jo selvfølgelig ikke mine egne 😉
  Men jeg har faktisk ikke lagt mærke til, at du laver stavefejl. Jeg har i stedet lagt mærke til dit virkelig gode sprog, som jeg synes giver bloggen lidt ekstra (selvom den godt nok ikke mangler det), da det ofte er anderledes, end hvad man ser på alle andre blogs, som desværre ofte kan minde lidt for meget om hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Rikke
  For mig er din blog kendetegnet ved to ting:
  1) Selvfølgelig din inspirerende stilsans
  2) Din ærlighed og frimodighed. På en eller anden måde formår du at skrive hudløst ærligt, men uden at det føles som om du udleverer dig selv – selvom sådan en blufærdig type som mig da godt lige kan få aftenkaffen galt i halsen, når du skriver om underliv, rektum og hængebryster 🙂
  En stavefejl hist og her betyder altså intet i den sammenhæng.
  Jeg er dybt imponeret over den værdighed og venlighed hvormed du besvarer en kommentar som virkelig har såret dig. Det kan godt være du endnu ikke er 100% dig selv, men dit menneskelige overkud er beundringsværdigt!
  Godt nytår til dig og din familie.
  Kh. Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej Rikke!
  Det pudsigt, det har jeg slet ikke tænkt på! Er så optaget af din ærlige skrivestil, fine billeder og fede emner, at det slet ikke har slået mig! Jeg hænger på læænge endnu – du er et af dagens blog-højdepunkter!

  Rigtig godt nytår til dig og dine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer faktisk at bemærke stavefejl, men har ikke gjort det hos dig – tror jeg er blevet så grebet af dine ord og den energi der er på bloggen. Bliver helt trist over at du har fået sådan en kommentar med på vejen, når årsagen til det har været ulykken, som du bl.a. bearbejder ved at bruge bloggen. Men du lader til at være meget viljestærk og det ser ud til at du allerede har nogle søde og meget tilfredse læsere, så keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Rikke,

  Åh, jeg synes altså bare, du er så skide sej! Du er virkelig en inspiration for en som mig, der også kæmper med sygdom og prøver at acceptere sit ‘nye jeg’… Jeg var selv en af dem, der gik meget op i, at alt jeg skrev, var stavet korrekt og at der ikke var fejl ift tegnsætningen osv. Nu øver jeg mig i at grine af, at jeg ind imellem får skrevet nogle sms’er, der lige så godt kunne være på russisk! Har fundet ud af at folk nok skal regne ud, hvad der står alligevel – og ellers kan de jo spørge! Når jeg læser din blog, er det som om, du skriver, hvad du tænker – og det elsker jeg! Det gør den så meget mere personlig og tilgængelig! Og pyt med små stavefejl eller manglende tegn! Det eneste, jeg synes, du skal øve dig i, er at være ligeglad med hvad andre tænker! Hvis du mister en læser eller to pga din tegnsætning, er det ikke verdens undergang! Det er ret tydeligt, at du allerede har mange læsere, der ikke har tænkt sig at gå nogen steder 🙂

  Så bliv endelig ved med at skrive som du gør nu – og lov mig at din blog ikke giver dig negativ energi! Den skal jo gerne give dig lige så meget glæde og positiv energi, som den giver os, der læser med 🙂

  Stort kram og rigtig godt nytår (og som du skrev til mig tidligere, så er jeg altså også sikker på, at 2013 bliver et meget bedre år for os)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis man kan blive irriteret over nogle stavefejl, ja så forstår jeg godt, hvorfor det halve af verden ligger i krig med hinanden!
  Det var da rigtig frækt af denne person at skrive sådan til dig! Jeg kan da også godt se at der er nogle små stavefejl hist og her, men JEG laver ligeså mange, hvis ikke flere når jeg selv skriver- og jeg har altså ikke været ude for noget uheld! Jeg synes bare du skal glemme den kommentar. Helt ærligt, hvis folk ikke har bedre ting at tage sig til så skulle de nok få sig et liv istedet for at skrive sådan en pessimistisk kommentar. Nu må jeg hellere læse min kommentar igennem MANGE gange så sprog-Hitler ikke kommer og fælder mig på noget:-) GODT NYTÅR til dig og din familie! You rock:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  hov, min hjerne fungerer ikke så godt her på de sene nattetimer! Kan se at jeg har skrevet, at du laver mange stavefej, men det gør du ikke (det gør jeg til gengæld..haha). Ville bare lige præcisere det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha Mette, det er helt ok, jeg kunne godt gennemskue din mail og jeg ville da ønske for dig at du var stiv – det ønsker jeg mig selv nogle gange … min kæreste har taget den dunk hvidvin som jeg havde i køleskabet, han syntes at det seneste år, der røg der lidt mere end hvad der plejede 😉

   Jeg håber du får et dejligt NYTÅR og sammen med søde mennesker… 😉

   Tak for dine søde ord – de gjorde mig meget glad 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   “Jeg ville da ønske for dig at du var stiv – det ønsker jeg mig selv nogle gange ”

   HAHA…åh, hvor jeg ELSKER(ja ja bare rolig- ingen lesbo- vibes herfra(ikke at det gør noget, hvis man er lesbisk:-)) dig!! Har lige smadret af grin over din sætning:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Mette,

   Ohhh no ingen ting galt i lidt lesbo action 😉 (hvis man er til det) Men håber nu stadig at du fik en lille skid på og du kom godt ind i 2013 … Puha, man er lidt mat i sokkerne idag, syntes jeg …… HVOR ER MCDONALDS….???

   😉

   Ha´en dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  and keep on rockin´… NU går jeg i seng…( og nej jeg er ikke fuld..just in case, hvis nogle skulle tro det:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev lige nødt til at gå i arkiverne for at se, hvad der stod om dine stavefejl/tastefejl – og for at se, omdet var mig seeeeelv… for jeg er nemlig selv lidt nazi omkring det at stave rimeligt rent, men jeg er (heldigvis) ikke fejlfri og forleden gik det op for mig, hvordan visse ord staves… Haha. Efter at have stavet det forkert længe! Oh, well.
  Synes virkelig du virker som en sej person (og tak fordi jeg nu også kan følge dig via Insta :)), der skriver meget ærligt og jeg er så glad for at have opdaget din blog. Også selvom du skriver ‘nederen’ hele tiden! Haha! 😉
  Godt nytår, hvis jeg ikke har ønsket dig det (ellers får du bare endnu én!)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha… Tastefejl allerede i anden linje, men du ved nok hvad jeg mener! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja, se selv den bedste kan lave fejl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. frk. Beam… det kan jeg da ikke forestille mig at du kunne finde på 😉

   Men jeg er rigtig glad for at du følger med her på bloggen og på INSTA 😉

   jeg takker for de søde ord, dog er jeg nok ikke mere sej end andre, jeg er bare blevet tvunget af livet til at jeg er nødt til at rejse mig igen – der er ikke tid til pis og tuderi, jeg har en lille pige der forlanger af mig at jeg er tilstede og desuden er jeg ikke typen der giver op, men jeg nogle gange ville det være rart at bare kunne tude lidt for sig selv, men det ændre jo heller ikke noget 😉

   Dejlig du støtter mig 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LIKE // NATALIA DALBEM..