ET RÅDDENT ÆBLE..

NÅR SOLEN SKINNER OG LIVET GIVER EN, EN CHANCE MERE..

20140329-091354.jpg

Godmorgen.

Idag er en dejlig dag. Jeg har jo i lang tid, puslet med hvad fanden jeg kan finde ud af. Ikke at jeg ikke har evner, for det tror jeg at jeg har bevist over for mig selv, at det har jeg sgu ; ) (klap dig selv på skulderen) Men jeg har jo været sat tilbage og stadig er det, grundet min ulykke – og jeg er panisk angst for at jeg skal skuffe nogen og mest skuffe mig selv. Det skete jo, da jeg sidst startede på arbejde i Oktober og måtte erkende fallit i November. ; ( Sådan er livet og det må man bare accepterer. Faktisk tænker jeg ikke tilbage på det, som et nederlag – men mere som en hjælp til, at jeg kunne finde ud  af hvor mine grænser gik og går.

Så idag er en rigtig stor dag for mig. Stine fra Beauty PR har sagt ja til at tage mig ind i nogle timer om ugen, med alt hvad jeg indebærer af fejl og mangler. Det er jeg hende så taknemlig for. For så skal jeg ikke stresse over om jeg ikke lige er på det højeste blus, eller hvis hovedet ikke er på toppen. Jeg kan bare være mig, som jeg er. Det er så befriende at vide at hun har taget mig ind under hendes vinger – og det er en kæmpe optur,  at jeg får lov til at arbejde med PR som jeg altid gerne har ville. Og jeg ved at jeg kommer til at lære så meget fra hende, så det er med at suge alt hendes viden til mig..!

Idag, starter et nyt liv. Det bliver så spændende – i will tell you more ; )

Dejlig dag.

XX
R

17 kommentarer

 • Hvor er det sejt! Og hvor er det skønt, at der er muligheder som den du har fået. Stort tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg flyver også disse dage. Jeg er meget meget glad ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineLee

  Tillykke med den nye start 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andie

  Skønt for dig, det er en skøn mulighed. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg er meget meget taknemlig for, at hun vil have mig under hendes vinger ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende, Rikke! SÅ dejligt at høre. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Stort tillykke 🙂 Godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Er meget tilfreds og jeg ved at jeg kommer til at blive så Beauty og business klog, hos Stine. Det bliver en god sommer i år ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Stort tillykke! Hvor er du sej… Pøj pøj med det. Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Ihh hvor skønt for dig. Rigtig meget held og lykke. Det bliver godt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak Denise. Jeg er også bare SÅ glad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det nye job, hvor er det spændende og dejligt at du har fået en fod indenfor i PR branchen. Selvom jeg “kun” sad i sekretariatet dengang jeg var i et PR Bureau, så savner jeg også PR og det er også en af grundene til at jeg blogger, føler så at jeg af og til laver PR 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET RÅDDENT ÆBLE..