I SEE FIRE // ED SHEERAN..

ET RÅDDENT ÆBLE..

GODMORGEN

CALLING

 Idag er jeg vågnet sur. Rigtig grundigt ribse SUR. Jeg ville lyve hvis jeg skrev at jeg ikke vidste hvorfor. For det gør jeg. For det første er det “that time of the month”. Det er 1 ting og jeg ville gerne allerede advare Mr. M om hans håndtering af de næste par timer, når han kommer hjem. For jeg er en tikkende bombe – og jeg er bare på udkig efter en diskusion.
Men ellers starter listen her. Som jeg jo har skrevet, så har jeg lavet en opdatering af min computer – og alle mine billeder er væk. Alle billeder fra da jeg var gravid. Bella var lille, rejser etc. I kender det. Man har 10.000 billeder og ingen er printet ud. Og jeg mener seriøst. Hvis der er en til, der spørg mig om jeg har lavet en backup. Så F****** losser jeg dem i løgene (hvis det er en mand selvfølgelig. Ellers må det blive til en morgenstjerne, hvis det er en tøs). For det har jeg IKKE. Jeg er går ikke ind for backup´s – Indtil nu.
For så lige at toppe den. Så har jeg tabt vores Ipad, og knust vores skærm. Det er sgu da det at man kalder, nogle “rådne æbler”!! Apple SUCKS.. (altså bare i dag) Men hvordan kan man lave en opdatering, og så sletter den ens billeder? Det er jo mafia. Nå men nu har jeg brugt 799, på en ekstern harddisk. For jeg skal da ikke igennem det her igen.
For lige at runde listen af, så skulle jeg tage vores køkkenmaskine ned fra skabet, for at bage et rugbrød og min nakke sagde knæk. Så hold i nakken til mig. Men denne Garfield Mandag er jo ikke ovre endnu, så jeg kan nå at krydse flere ting af på listen, inden dagen gå på hæld.

Nu vil jeg spise mig en håndfuld skorper med peanutbutter – og skide på sundhed og carbs.

Hilsen den sure sure bi.

R

10 kommentarer

 • Joanna

  Jeg kan kun sige: – hold ud! Min dag har været den sammen, bort set fra… tør ikke skrive det… 😉 totalt Garfield mandag i hvert fald! Men dit blog indlæg gav mig lige smilet tilbage for nu 🙂 Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg vil stemme for at Mandage bare skal slettes fra ugeplanen. Det duer ikke til noget alligevel.! LORT

   ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da også bare så typisk at det hele lige skal komme lige oveni hinanden – hold ud og gå evt. tidligt i seng, så kan dagen imorgen kun blive bedre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja det er sgu da træls og typisk.!!! Lort med lort på. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Aaaargh!

  Bedre held i morgen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste er computernørd (kan ikke huske jobtitlen haha) men han har før reddet mine ting fra computeren.. Han siger, at man godt kan få tingene tilbage!!! Så hvis jeg var dig, så ville jeg finde en nørd, som måske ville være sød at hjælpe dig, så du kan få alle dine minder tilbage!! <3 Jeg ved selv hvor forfærdeligt det er, at alt pludselig er væk… og jeg troede mine ting og billeder var væk for evigt, men tryl tryl så havde kæresten fundet det hele igen og lagt det over på min eksterne harddisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ej er det rigtigt..? Uhhhh. Det kan godt være at han kan kigge på den. Hvis du sender mig hans mail. Så kan jeg prøve at stalke ham?

   Tak fordi du har tænkt på mig. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådanne dage STINKER.

  Jeg gjorde det samme med min nye telefon i går. Jo, jeg har iCloud og jo jeg sikkerhedskopierer til iCloud og jo jeg prøvede at gendanne fra den seneste sikkerhedskopiering, som var 5 minutter gammel.
  Lige fedt. Pisselort.

  Jeg priser mig så lykkelig for, at mine billeder ikke går så langt tilbage og griner tilmed af, at min datter fandt mit gamle kamera med sjove billedet. Billeder som jeg ikke anede jeg havde..

  Der er lys for enden af tunnellen Rikke. Jeg ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Seriøst. Jeg fik bare lyst til at skrige PIK & PATTER!!! Jeg er stadig lidt knotten over det… ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SEE FIRE // ED SHEERAN..